ANNONS

Ljuvliga dagar

/

Semestern är verkligen semester just nu. Barnfri. Ingen måsten. Igår vaknade jag 13.45. Helt galet. Jag träffar folk jag tycker om, äter en massa gott och njuter av lugn och ro. Igår testade jag en ny resturang på en yacht, Jaan hette den. Ägarna hämtade upp oss med en tender i hamnen inne i Saint Tropez och körde oss sedan till yachten och där väntade en åtta rätters meny (franskt mixat med indiskt – oväntat och kul) samtidigt som vi såg solnedgången. I vanliga fall är jag mer för fun fining istället för fine (alltså dela på en massa rätter), men rätterna kom snabbt in och allt var fantastiskt och nya smaker. Så gulligt av ägarna och fråga om jag ville komma och testa och från hjärtat så rekommenderar jag restaurangen starkt. Dessutom var paret som låg bakom satsningen väldigt coola och modiga. Håller tummarna för framtida succé!

Idag åt jag lunch på Lou Lous nyöppnade restaurang här i Ramatuelle. Den var faktiskt snäppet bättre än Club 55… Nytt favvohak!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bellinis uppe på däck innan middagen

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det ser ut som lax eller tonfisk men det var den godaste vattenmelon jag har ätit.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Desserter varje dag… Mums! På måndag kommer barnen och på onsdag ska jag iväg på Elton Johns välgörenhetsgala här i Antibes. Väldigt roliga inbjudningar som kommer!

87

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00