ANNONS

Locket på

/

Innan jag gick på semester var min hjärna fullproppad. Så mycket intryck under våren, så många arbetstimmar, lite sömn. Jag tog över Simons roll vilket blev väldigt mycket mer jobb, började rekrytering för VD, Marisol kom in i ett större kaos och kontoret blev inte allt som vi hade tänkt oss och vi flyttade efter en vecka. Jag var rätt ledsen över det eftersom vi hade sett fram emot det i ett års tid. Men i samma veva signerade vi kontorsplatser i NYC utan att egentligen veta exakt vad vi skulle göra där mer än kommersiellt jobb med mina kanaler.

Men mellan tusen resor, uppe i en jet mellan Stockholm och Oslo så kläckte vi idéen om byrån i NYC. Efter det har vi inte slutat jobba med den och vi har redan vår första delägare och våra första kunder. Ni kommer att få höra mer om den längre fram. Jag är så van att kunna prata om allt men det är en högre insats just nu så allt måste vara helt klart. Det är så roligt att lära mig mer om bolagsbyggande i USA.

I samma veva bestämmer jag mig också för att starta en stiftelse. Sagt och nästan gjort. Isabella Löwengrip Foundation. Syftet med stiftelsen är att stötta unga människor med stora drömmar. Människor som bryter ny mark. Medan jag växer som entreprenör vill jag ge andra människor möjligheten att växa med mig. Stiftelsen kommer att leva vidare efter mig vilket känns häftigt. Just nu pågår allt pappersarbete med att få det klart och jag är så tacksam över Nordeas hjälp. De är stjärnor. Den 21 oktober drar vi igång på riktigt.

Sedan var det ett sommarprat som skulle skrivas och publiceras. Och ett bokslut som skulle stängas. Där dubblade vi.

Ovan på allt de så hade jag Expressen som bevakade varenda steg jag tog. Tre av deras journalister jobbade länge med något som de trodde var ett smaskigt avslöjande. Att jag skulle dejta en man som betalade allt jag gjorde. Huset, bilar, sommarhus och till och med mina kläder (!). Det är inte ofta som jag reagerar av media men det är så trist att man så gärna vill att kvinnor lyckas i Sverige. Och när man väl gör det – Jag är en self made miljonär idag, så ska man direkt anta att en man står bakom. Det är fruktansvärt.

Det blev lite droppen så beslutet att bryta med all svensk media framöver blev väldigt enkelt att ta. Jag förstår att tidningar kommer att fortsätta att plocka från mina egna kanaler men jag kommer inte själv att ställa upp på i något mer på många många år. Nu är det fokus internationellt och framför allt USA. Det finns en annan inställning till kvinnor som försöker växa där.

Gällande mitt dejtande så är det klart att jag har träffat fantastiskt duktiga män under åren både i Sverige och internationellt men det är inte deras kapital som är intressant. Det jag uppskattar och letar efter är snarare en förståelse för mina prioriteringar och livsval. Pengar har jag själv och känslan att vara självständig är den bästa känslan som finns.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har tre veckor semester till men sedan väntar en spännande tid. Två dagar konferens med Löwengrip Invest för att välkomna ny VD, sedan till NYC och flytta in. Sedan väntar en vecka i Sverige med Löwengrip Beauty och stiftelsen och efter det tillbaka till NYC. Och så kommer mitt liv att se ut ett tag framöver. Sverige-veckor och USA-veckor. När jag tänker på det blir jag så otroligt lycklig. Barnen ska få komma över till NYC under höstlovet, de kommer älska staden.

Det känner jag på mig.

109
417

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00