ANNONS

Club 55 och Le Cave

/

Igår kom Charlotte hit, det blev ett intensivt dygn. Långlunch på Club 55 från 14-18, snabbt hem igen för att duscha och sedan vidare till Tigrr för middag, Cucina på Byblos för efterrätt och sedan Le Cave för att dansa. Fantastiskt roligt. Charlotte har ju varit min säljchef sedan i september men blir alltså partner i nya byrån och kommer att driva den från NYC. Jag är stolt och glad att få jobba med henne och starta igång något helt nytt på andra sidan Atlanten. Hon spenderar också sin semester själv här i några dagar så vi passade på att ses och prata jobb och annat.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar två helt oplanerade dagar. Helt fantastiskt. Jag ska strax göra en kopp kaffe och lägga mig i solen. Vid två har jag manikyr och pedikyr. Det var allt som stod på schemat!

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00