ANNONS

Första dagen utan barn

/

Första dagen här utan barnen. Jag stannade i sängen till två, skrev upp mål och tankar. Sedan blev det 90 minuters massage på Hotel De Paris inne i St Tropez följt av shopping inne på de franska apoteken. Så mycket kul!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Kvällen avslutades med en drink med en vän. Nu kom jag precis hem och ska inte alls sova. Jag ska se på en film! Jag har helt vänt på dygnet men vad gör det när man har en månad semester till. Jag känner mig fri och glad och enormt tacksam över att jag är här. Lite tomt är det såklart utan barnen men de är ju tillbaka på måndag igen. Under tiden ska jag ha Isabella-tid och bara göra sådant jag känner för. Nu kallar en ansiktsmask och rostade smörgåsar på mig… Sedan Netflix en stund … :- )

43
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00