ANNONS

Nystart av 2019

/

Imorgon åker barnen hem till sin pappa. Vi har haft en fantastisk vecka tillsammans och nästa måndag är dom tillbaka. Lovisa och Lisa flyger hem med dom och sedan flyger Lovisa tillbaka. Imorgon har jag bokat in mig på spa och sedan ska jag förbi Chanel-butiken. Jag ser väldigt mycket fram emot min barnfria-vecka här också. Jag behöver tid för reflektion. Det blir en mix av egen tid och stunder med människor jag tycker om. Charlotte, som blir delägare i min byrå i NYC är på plats här så vi ska luncha på tisdag.

Sedan ser jag fram emot att skriva en massa listor. Mål och visioner. Hösten för mig är mer nystart än själva nyårsafton så jag brukar passa på att gå in i en ny fas efter sommaren. Och då är ledigheten så bra för reflektion. Gå igenom det man kommer ifrån, vad som har känts bra/mindre bra och vad man önskar av resten av året.

Här är mina tankar/mål inför hösten. Men listan kommer att ändras och fyllas på under min semester. Det är en process:

För mig handlar det mycket om hur mina bolagsengagemang ska se ut i Sverige, hur jag ska prioritera min tid när jag är i USA på halvtid. Jag börjar landa i att det ska bestå av Löwengrip Invest (så bra med ny VD på plats!), Löwengrip Beauty och min stiftelse. Jag vill ha ett kontor på Strandvägen. En sekelskifts-miljö med trägolv som knarrar, mörka svensk tenn-möbler och ett vackert konferensrum med fin utsikt där vi kan äta luncher och ha middagar med ett finporslin och linnedukar. Jag är mycket för att tänka i mål-filmer i huvudet och då blir sådana detaljer extra viktiga – Allt det visuella…. :- )Lägenheten på Upper East i NYC får vi nycklarna till 1 augusti och sedan är det dags för mina kollegor att packa väskorna och flytta över (!).

Vi kommer att sitta kvar på Gateway (svenska handelskammaren) året ut. Bättre start när man ska etablera sig som bolag i NYC går inte att få – Teamet är otroliga därborta. Men sedan vill jag ha ett eget kontor i Midtown. Där vill jag dock ha enorma fönster och helt ljust. Mer Skandinaviskt inrett på byrån där och mörkare på kontoret i Stockholm. Att etablera byrån blir i sig ett stort mål men vi är redan igång och det är faktiskt det sista jag är nervös över. Jag har aldrig gjort något i mitt liv som känts mer självklart. Men det är amerikanska delägare med och mycket formaliteter som ska bli klart.

Målet med hösten är att få till livet mellan Stockholm och NYC – Nya rutiner och körschema ska till. Jag hoppas på att leva ett lugnare familjeliv hemma och få bygga/växa i USA.

Det jag ska fundera över är hur jag ska göra med mina sociala medier. När jag kommer tillbaka från semestern har jag tänkt att ta bort .se och bara skriva på engelska från .com.

Med större närvaro i USA känns det mer naturligt. Däremot behöver jag klura på min instagram. Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till. Hur jag ska förhålla mig till mina sociala medier har jag alltså inte landat i men har semestern på mig att fundera. Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.

Vad tror ni?

138

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00