Lördag i Frankrike

Lördag idag och vi har haft en mysig dag hemma vid poolen. Vi har i princip haft badkläder på oss sedan vi vaknade men vid 18 gjorde vi oss ordning för att åka in mot St Tropez för att äta middag på BanH Hoi. Gillis ville shoppa innan så han fick gå i de butiker han ville och Sally hakade såklart på så det blev lite saker till henne också.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dior-butiken är fantastiskt vacker!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Skjorta i linne från Gant och kjol från Nathalie Schutermans egna märke. Väska Bottega Veneta och flats från Flattered.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mysigt med alla gränder, här åt vi middag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… På väg hem gick vi förbi godisbutiken i hamnen och köpte lördagsgodis. Allt är superfärskt. Jag älskar mashmellows. Nu är klockan tio och vi är påväg hem. Sena kvällar här men det är dessa tider som gäller här nere men det passar oss allihopa. Sena kvällar och sovmorgon till tio- halv elva varje morgon. Helt fantastiskt.

 1. Malin skriver:

  Känns detta bekant?
  Mysigt, super fräscht, fantastiskt, väldigt härligt, underbart, mysigt, underbart, väldigt kul, så bra, fantastiskt kul, helt perfekt, roligt, väldigt skönt, väldigt bra, så underbart.

 2. Sara skriver:

  Har barnen samma dygnsrytm hos Odd sen? Uppskattar han också sena kvällar/mornar med barnen?

  1. MrsT skriver:

   Men alltså vad ÄR det för små små världar folk lever i som orkar skriva en sån här kommentar? Man häpnar varje dag över kommentarsfältet här!!

   1. Hh skriver:

    Kommentaren är helt relevant om barnens bästa är i fokus. Du fattar nog inte det Mrs Ego.

    1. Sara skriver:

     För mig är barnens bästa alltid i fokus.. Funderade på om Bella börjar att ”ställa om” tiden någon dag innan barnens hemfärd, eller om Barnen har samma tider hos dom båda. Och om Odd gör detsamma..

    1. Anna skriver:

     Vid medelhavet får barnen vara uppe med föräldrarna och verkligen UMGÅS. Förstår inte varför det skulle vara skadligt för barnen med en förskjuten dygnsrytm en begränsad tid. Trött på dessa besserwissermorsor stööön.

     1. Sara skriver:

      Men Lugn nu 🙂 Såklart barnen ska vara med uppe och umgås. Sen är det ju faktiskt så att barnen ska flygas fram och tillbaka över sommaren och ska de då ha samma tidsrytm eller ska den skjutas fram och tillbaka? Jag är ingen besserwissermorsa, men många av er här inne är så fruktansvärt lättkränkta och tar åt er så det blir läskigt! Jag måste väl få ställa en fråga jag önskar svar på utan att ni går i taket..

   1. M skriver:

    Håll dig härifrån då.

   1. Sandra skriver:

    Men sluta läs då så slipper du häpna varje dag ! Suck för surpuppor som du.

 3. My skriver:

  Hur kan du tillåta att bloggbevakning skriver ned dej. Det påverkar ju din försäljning av dina produkter. Jag tycker det är hemskt. Mobbning hör inte hemma i ett modernt samhälle. Varför säger ingen ifrån.

  1. K skriver:

   My, möt Yttrandefrihet.
   Yttrandefrihet, det här är My.

   1. V skriver:

    Yttrandefrihet innebär att du inte blir gripen/straffad av statlig myndighet (eller liknande) på grund av vad du yttrar. Det är alltså inte en ursäkt för att ostört kunna bete sig illa utan att folk reagerar. Att My tycker att Isabella (och andra?) ska markera mot vad som skrivs på Bloggbevakning har ganska lite med yttrandefrihet att göra.

    1. K skriver:

     Uppenbarligen har någon ”statlig myndighet eller liknande” inte ingripit mot Bloggbevakning.
     Och jo, i yttrandefriheten ingår även åsikter som du inte tycker om.

  1. J skriver:

   Jag tror att de flesta är kapabla att tänka själva oavsett om det är CC eller IL som skriver saker i sin blogg. Om man gillar IL produkter spelar det ingen roll vad andra säger. IL har själv ansvar för sitt märke och om hon nu är Sveriges mäktigaste kvinna så borde IL:s märke klara kritik som är knutet till de produkter IL har tagit fram och till de uttalanden och beslut som IL väljer att visa för allmänheten.

  1. A skriver:

   Undrar detsamma My, hade aldrig funnit mig i det, hade anmält det. Det är hemskt och inget annat än mobbing, hån och hatdrev, smutskastarkampanj för att sänka Isabella. Förtal och lögner som sprids. Och att andra tjänar på att använda hennes namn, sjukt. Dags att någon säger ifrån. Det borde anmälas men det kanske Isabella har gjort.

 4. L skriver:

  Tips! Åk runt i Provence, det är så fantastiskt vackert! Längtar verkligen dit nu med all lavendel och annat. Finns en jättefin ”canyon” någon timmes bilfärd bort dit vi alltid åker när vi är där. Skyhöga berg som stupar rakt ner i turkost vatten. Barnen kan bada, man hyr trampbåtar och tar sig in i kanalen mellan bergen. Där inne kan man båda från klippor med vattenfall och liknande. Verkligen ett minne att bära med sig, man vill bara tillbaka! 🙂

  1. Annika skriver:

   Gorges du Verdon?

   1. L skriver:

    Ja, tack! Hade tappat namnet på stället. Varit där? Visst är det helt otroligt vackert?

    1. Annika skriver:

     Inte varit där än! Hoppas på denna sommar då vi hyrt hus strax ovanför Saint-Maxime.

     1. L skriver:

      Men åh vad underbart! Ett år när vi var där bodde vi så i St Maxime. Helt fantastiskt. Och se till att åka till Gorges du Verdun! 🙂

      1. Th skriver:

       Hade hus i provence under hela min uppväxt och kan i stort sett varenda sten. Haha. Verdon är magiskt. Åkte själv tillbaka till provence med mina barn för att visa allt. Porslin i varage, vattenfall i sillans, kyrkor i varenda liten by osv osv..

       Jag själv tål varken st tropez, nice, cannes eller någon av de andra hypade städerna. Men vi alla är ju olika ✌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..