ANNONS

Cabane Bambou och Joakim Lundell

/

Idag vände vi på rutinerna och körde en dag på stranden och lunch ute. Vi drog till Cabane Bambou efter frukost för att hänga på stranden och äta lunch på deras Beach club. Väldigt härligt! Vi var tillbaka vid sex på kvällen och då blev det mer bad i vår poolen och middag hemma. Lisa lagade lax och en god sallad med spenat, avokado och granatäpple. Sedan en annan mix av vattenmelon och fetaost – Jag fastnar ju lätt för saker och det är min nya hang up. Ätit det varje dag sedan jag kom hit.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen är glada och njuter av ledigheten. Jag lyssnade på Joakim Lundells sommarprat idag och av alla hittills så är det honom jag mest kan relatera till. Vi är så olika men ändå så lika. Samma diagnos men olika grader. Jag är inte lika känslostyrd, mer rationell och pragmatisk i allt jag gör (mer som en robot) men jag får samma känsla inombords när tillexempel tröjan inte ligger där den ska vara. Alla mina brister har jag ju hanterat genom att ha ett team runt mig. De ser till att varenda minut av mitt liv är schemalagt för då blir jag lugn i själen och de gör allt som krävs för att alla resor, bokningar, barn etc ska flyta på smärtfritt. Utan dom hade jag blivit utbränd direkt. Jag kan jobba dygnet runt i princip utan att bli trött men att få ihop en packning själv blir jag gråtfärdig av. Jag uppskattade Joakims sommarprat rejält för han förklarade hur det är att leva med sina svårigheter på ett bra sätt!

Jag blir en superwoman när jag tar hjälp med det jag inte fixar. Det är osvenskt men har man höga mål i livet kan man ju inte hindras av personliga utmaningar. Man får helt enkelt hitta en annan väg framåt som fungerar .. :- )

40
372

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00