Semesterlunken är här

Det är torsdag idag men jag var helt säker på att det var onsdag. Nu har vi verkligen rutinerna inne här borta, det tar ju ett tag innan man hittar nya på ett nytt ställe. Och jag är en person som behöver rutiner för att må bra. Barnen kommer till mig under natten och vi kliver inte upp förens vid 10. Imorse var det halv elva. Underbart. Frukost utomhus och efter det badar barnen och jag går på en promenad och tar samtal med kollegor. När jag kommer tillbaka badar jag med barnen och sedan fixar vi lunch hemma vid två och efter det väntar mer bad vid poolen eller stranden och sedan kör vi snacks och siesta framför en film vid fyra-fem tiden. Halv åtta har vi bord bokat och vi testar nya restauranger varje dag både i Saint Tropez och Saint Maxime (vi bor i mellan). Vi sitter länge och pratar och skrattar. Kvällarna ihop ute är dagens höjdpunkt. Så mysigt. Vid halv tio är vi tillbaka och då nattar jag barnen.

Ett härligt semesterlunk helt enkelt. Det tog en vecka att komma in i det. Tur att vi är här fram till mitten av augusti. Underbart med tid.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Utsikt från vårt hus

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sallys unicorn

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Middag i St Maxime

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskade älskade barn. Jag är så tacksam över att äntligen ha så mycket tid ihop. Nu sover dom så nu väntar jobbsamtal och sedan Chernobyl. Jag tittade fram till 02.30 inatt….

 1. Amanda skriver:

  Isabella – du är otroligt inspirerande ung kvinna. Du ska vara stolt över dig själv och din framgång.

  Jag har börjat skriva en autentisk blogg om livet, personlig utveckling och mänskliga beteenden som många säkert kan relatera till.

  Jag tar upp ämnen jag går runt och tänker på – och ger mina perspektiv på dessa.

  Det är en ny era på gång – en med mer värme, ärlighet och öppenhet. Jag ville skapa något som är mer äkta och som speglar verklighetens alla utmaningar.

  Hoppas någon här finner det intressant.

 2. Helene skriver:

  Kommer Erik på besök också?

  1. Anna skriver:

   Dom sågs nog i Söndags, såg henne i göteborg då 🙂

 3. Kika gärna in på vår nystartade blogg där vi kommer att ge tips om allt från mode och skönhet till träning och hälsa, samt hjälpa till att motivera och inspirera andra till att våga följa sina drömmar!

  1. C skriver:

   Samma ämnen som så många andra alltså. Gäsp.

 4. Madde skriver:

  Men, kom ni inte ner natten till den 9e? och detta skrivs den 11e. Det gör väl ändå tre dagar i semesterlunk och inte en vecka.

  1. Emilia skriver:

   Men Isabella överdriver ju allt, det är sen gammalt.

   1. Tara skriver:

    Emilia – Hon har varit ledig typ en vecka!

  1. Ann skriver:

   Men hon har varit ledig en vecka, haft semester i en vecka, hon vet nog själv hur många dagar hon varit där. Var inte så snabba med att leta fel, förminska och försöka ”sätta dit” det blir bara fel och pinsamt löjligt.

   1. Ann skriver:

    Så bra att så många har koll… på dagar timmar .)

 5. Mi skriver:

  Otroligt om du hanterar att sova i samma säng, i samma hus i fem veckor i sträck! Har det nånsin hänt tidigare? (är inte ens ironisk!)

  1. xray skriver:

   Det går om man jobbar på det.

  1. Nina skriver:

   Har hon inte bokat en resa till Italien under tiden? 🙂

  1. m skriver:

   Hon har inte barnen 5 veckor i sträck.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..