ANNONS

Albert, barnens bästa mattelärare

/

I samarbete med Albert

Barnen har sommarlov och i höst börjar Gillis skolan. Han ser så mycket fram emot det. Jag märker redan nu att han vill börja förbereda sig, det kommer naturligt att han läser och räknar mer. Jag tycker det är väldigt kul men det gäller också att hitta verktyg som stimulerar barnens lärande. Vi ritar mycket ord som Gillis och Sally får härma, men just matten tycker jag är svår. Att sitta och skriva ord för att barnen ska ljuda och lyssna funkar men jag vet inte riktigt var jag ska börja med matten. Det beror nog mycket på att mitt egna självförtroende inom matte inte är så stark, därför är det så bra att det finns appar som inspirerar till matematik!

Albert stories 6 + blogg

Albert är en tjänst som via en digital mattelärare lär ut matte på ett kul och pedagogiskt sätt. Det är en app och kan användas av barn mellan 3-16 år. Det är verkligen häftigt hur innehållet i appen följer skolplanen och har tagits fram av erfarna pedagoger och lärare tillsammans med forskare. Albert kan användas på både surfplattan eller mobilen för barn över nio år och för barn under nio år används det på dator eller läsplatta. Det finns massor med inställningar så att barnen kan öva på alla olika områden inom matte. Tänk om detta fanns på min tid!

b49c4ecf-0992-4e86-a508-2c73e7e1623f

Både Gillis och Sally har fastnat för tjänsten. Idag har Sally suttit i över en timme, appen är kul för alla åldrar! Albert är uppbyggt så att barnen låser upp olika nivåer för varje gång de klarar ex antal uppgifter, det känns verkligen som ett spel! Samtidigt som det stimulerar deras lärande, så bra.

Albert blogg

Albert blogg 2

Har du barn hemma så måste de testa Albert, en riktigt smart tjänst som gör lärande kul. Just nu kan alla använda Alberts premiumtjänst gratis fram till skolstart den 20e augusti. Så tryck här för att dina barn ska få testa det roligaste sättet att lära sig matte på! Många av oss föräldrar vill hjälpa barnen inför skolstart, att skriva olika svenska och engelska ord går absolut men matten är jättesvår. Här har ni lösningen, Albert är fantastiskt kul och inspirerande för barnen!

I samarbete med Albert

32
98

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00