ANNONS

Glass på Barbarac

/

Nu har jag haft semester i en vecka och jag är inne i en perfekt lunk. Jag har kommit ner i varv men ändå hittat en bra balans med jobb. Några samtal och mail om dagarna samt mina sociala medier. Totalt sett kanske två timmar jobb om dagen. Det är helt perfekt.

Idag har vi varit hemma i huset och badat massor och vid fem åkte vi in till St Tropez för att shoppa och äta middag på Napoleon. För mig är det en ultimat semesterdag. Poolhäng, långlunch och nya restauranger på kvällarna. Sally och Gillis har ju vuxit upp med att gå ut och äta så de tycker också att de är roligt. Att vänta när vuxna pratar, sitta still på flyg, gå ut och äta, småprata, tacka, fråga om man vill ha något, hälsa ordentligt – allt sådant är viktigt att få till när de är små. Då blir det aldrig ett problem när de blir äldre. Alla har såklart olika prioriteringar och för mig har ovan varit väldigt viktigt. Att få busa, leka och vara barn är såklart fokus men jag skulle aldrig acceptera att de bråkade eller gnällde. De är lite lillgamla av sig (både jag och deras pappa var de) så de kommer rätt naturligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid ett besök till Chanels villa:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Superteamet!

Nu väntar andra avsnittet av Chernobyl…

40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00