ANNONS

Ett bra team

/

Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen. Igår var vi fem ute och åt middag på ett mysigt ställe vid vattnet. När vi kom hem så nattades barnen och efteråt så hade jag ett telefonmöte med en av byråns kunder i Vancouver. Det är en sådan tidsskillnad men det underlättar att kunna ta alla samtal efter läggning. När jag var klar vid halv tolv så satte jag på Chernobyl. Det är min första semester-serie som jag ska unna mig. Lite tungt avsnitt men väldigt bra. Den ska jag fortsätta att se ikväll!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Idag har vi tagit sovmorgon. Jag tog en morgonpromenad här:

Copyright 2019. All rights reserved.

Och efter det har vi badat och nyss ätit lunch hemma. Inte många knop men så underbart.

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00