Ett bra team

Det är faktiskt ett väldigt skönt upplägg att ha det såhär på semester. Att åka själv med barnen till ett semesterhus men att ha hjälp på plats. Lisa hjälper till med huset och Lovisa med barnen. Igår var vi fem ute och åt middag på ett mysigt ställe vid vattnet. När vi kom hem så nattades barnen och efteråt så hade jag ett telefonmöte med en av byråns kunder i Vancouver. Det är en sådan tidsskillnad men det underlättar att kunna ta alla samtal efter läggning. När jag var klar vid halv tolv så satte jag på Chernobyl. Det är min första semester-serie som jag ska unna mig. Lite tungt avsnitt men väldigt bra. Den ska jag fortsätta att se ikväll!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag har vi tagit sovmorgon. Jag tog en morgonpromenad här:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och efter det har vi badat och nyss ätit lunch hemma. Inte många knop men så underbart.

 1. Anonym skriver:

  Hon kanske flyger hem till sverige med barnen och är ledig en vecka hemma innan hon flyger tillbaka med barnen igen?

 2. S skriver:

  Är det någon som vet var man kan hitta den fina skjortan Isabella har på sig? 😃

 3. Så himla härligt det verkar! Kul att få se klipp på din Insta story, tänk vilken semester du och barnen får. Förstår att ni njuter! 🤗

 4. annika skriver:

  Förstår att ni trivs, det ser helt underbart ut!!! Kram!

 5. Mia skriver:

  Vad härligt och fint ni har det!! Så värd det!!

  En nyfiken fråga. Hur gör ni när ni är ute allihopa… betalar du maten till dina anställda eller betalar de själva? Vet att det är nyfiket att fråga men jag menar inget illa. Funderar bara på hur jag själv skulle göra om jag hade med mig de som hjälper till att ta hand om hus och barn 😊
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..