ANNONS

Frankrike

/

Äntligen är vi här. Flygresan med barnen gick supersmidigt. Gillis kollade på film, myste och Sally gjorde videor på sig själv med hjälp av sin ipad. Hon kollar ju så mycket på youtube, det finns en familj som heter The Swedish Family som är idolerna. Alma och Harry är en stor inspiration märker jag när hon själv spelar in och pratar. Hon sätter ipaden på selfie-mood, trycker på rec och berättar vad hon gör. ”nu är vi på planet, snart får ni se nya hemmet i Frankrike”. Materialet läggs ju såklart inte upp någonstans men det är roligt att spara. Känner igen mig så mycket i henne trots att hon är fyra :- )

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hej huset!

Copyright 2019. All rights reserved.

Det kommer fler bilder imorgon

Copyright 2019. All rights reserved.

Barnens sovrum. Om ni spanar in min instastory kommer ni höra barnens glädjetjut när de fick se deras sängar. Så gulligt!

Copyright 2019. All rights reserved.

Huset består av tre våningar och högst upp är det bara en stor master bedroom. Vi rostade en massa smörgåsar när vi kom hem och sedan nattade jag barnen vid elva. Allt blev lite sent men det gör inget. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Längtar till att få se havet!

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00