Frankrike

Äntligen är vi här. Flygresan med barnen gick supersmidigt. Gillis kollade på film, myste och Sally gjorde videor på sig själv med hjälp av sin ipad. Hon kollar ju så mycket på youtube, det finns en familj som heter The Swedish Family som är idolerna. Alma och Harry är en stor inspiration märker jag när hon själv spelar in och pratar. Hon sätter ipaden på selfie-mood, trycker på rec och berättar vad hon gör. ”nu är vi på planet, snart får ni se nya hemmet i Frankrike”. Materialet läggs ju såklart inte upp någonstans men det är roligt att spara. Känner igen mig så mycket i henne trots att hon är fyra :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej huset!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det kommer fler bilder imorgon

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnens sovrum. Om ni spanar in min instastory kommer ni höra barnens glädjetjut när de fick se deras sängar. Så gulligt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Huset består av tre våningar och högst upp är det bara en stor master bedroom. Vi rostade en massa smörgåsar när vi kom hem och sedan nattade jag barnen vid elva. Allt blev lite sent men det gör inget. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Längtar till att få se havet!

 1. Linnea skriver:

  Riktigt fint hus, hoppas ni har en bra tid där!

 2. Käthe skriver:

  Vilket fantastiskt ställe att njuta av ledigheten på! Och barnens glädjetjut när de såg sitt rum 😊 Jag tycker om inredning och naturligtvis var jag lika nyfiken på huset som många andra, men är det så klokt att visa det så i detalj inkl utomhus? Jag vill inte förstöra glädjen för dig, men andra än ni behöver ju inte känna till planlösning och alla in-/utgångar. Kanske att tänka på till en annan gång? 😊 Jag önskar er en skön ledighet tillsammans. ☀️

 3. Beställ matvaror och få hemkört från Coop vettja.

 4. Så glad (och avundsjuk) för er! 😀

  Kolla gärna in min nya blogg. Jag har precis köpt hus med min blivande man och bloggar om renovering, inredning, skönhet och träning m.m.

  1. Det var ett evigt tjat så gott som varje inlägg Isabella gör. Jag tänker inte gå in på din blogg.

 5. Jenny skriver:

  Åh glädjs med er.
  Hoppas du får en lugn oas där efter en hektisk vår. Huset ser super ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..