Dag 1 i huset

Första dagen i huset! Sovmorgon, frukost på terassen, bad i poolen, jag tog en promenad innan det blev för varmt ute och hittade världens bästa träningstrappa. Lunch på terassen bestående av vattenmelon, feta, spenat och mozzarella, siesta, bad vid stranden, föning hos frisören och snart ska vi iväg på middag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot. Jag fungerar ju så. Och nu är jag här. Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv. Egentligen är jag obrydd kring folks åsikter men just att få höra att jag inte skulle betala själv är viktigt för mig att poängtera. Jag är stolt över att jag har möjlighet till detta helt på egen hand. Men jag vet också (och känner i kroppen) slitet bakom. Därför är jag verkligen SÅ trött just nu. Jag somnade vid poolen en stund på dagen (Lovisa höll koll), mitt tempo känns av nu när jag slappnar av.

Vi hörs imorgon!

 1. Sara skriver:

  Åh, vad härligt det verkar! Det finns nog ändå få saker som slår semester i Frankrike.

 2. Ml skriver:

  Vet inte varför jag går in och läser kommentarer. Så många troll. Tänk att ha som liv att sitta och skriva negativa kommentarer utgående från perspektivet att ens liv är bäst och alla borde leva likadant. Trodde jantelagen höll på och dö ut, men så fel jag hade. Förresten så tror jag att negativa människor matar sin negativitet med tankar och ord. Jag är mindre förtjust i att umgås med negativa människor, som tur är kan jag välja umgänget. Blir bara så förundrad över hur Isabella och andra bloggare orkar och står ut med negativa kommentarer om och om igen utan att egentligen förtjäna det.

  Jag lyssnar just nu på en bok på Storytel ”Blå villan” av Eva Frantz. Den handlar om en finlandssvensk storbloggare som blir utsatt för brott. Riktigt läsvärd bok. Där tar upp frågor som nättroll, näthat och bloggares påverkan i samhället.

  Ser riktigt lyxigt ut på semester. Helt annat liv än jag har. När jag väljer semesterfirande som jag vill ha det åker jag till fjällen och fjällvandrar eller drar till skogs till vår lilla stuga utan el och vatten, med bastubad och dopp i den lilla skogssjön.

 3. M skriver:

  Vilka missunnsamma människor det finns här!
  Usch för sådana människor

 4. Carmem skriver:

  Nämen du Hr ju likadan hus i Sverige ju varför slita sig bara för att leva sådär??? Varför liksom ska ekonomin vara så viktigt? Man kan fara på en semester njuta också utan att ha lux

 5. Du är helt välförtjänt av all lyx =) love Natalie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..