Målbilder och sommarprojekt

Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus. Jag trodde ett tag att jag skulle bli sjuk för jag har tryckt bort en förkylning sedan i maj (att det ens är möjligt!) men det kommer inget. Skönt. Idag väntar en lugn dag och beautyfix. Fylla på fransar, färga ögonbryn, manikyr och pedikyr – allt hemma vilket jag uppskattar. Jag har en fransk manikyr-fas igen. Den kommer alltid någon gång per år. Dock vill jag ha den vita kanten soft och naglarna korta. Sedan är jag så gott som semester-preppad. Under tiden passar jag på att ta telefonmöten. Idag flyger Charlotte och nya delägaren Kyle för att träffa en av byråns nya kunder i Zurich. Vi har verkligen fått en flygande start ned kunder trots att inte bolaget ens är registrerat i USA. Men det stoppar oss inte, vi kör verksamheten från Löwengrip Invest så länge. Det är bara att flytta över allt sen.

Vid fyra blir jag upphämtad av en i mitt säkerhetsteam och då plockar vi upp barnen hos Odd och sedan blir vi körda till flygplatsen och sedan väntar raka vägen till huset! Åh!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis och Sally har varit peppade på huset i månader. Sally längtar efter poolen och Gillis är taggad på baguette, ost och fransk chokladtårta. Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt.

Jag har flera målbilder under semestern men den ena är långfrukost med barnen på terassen i skuggan, poollek och när barnen har somnat så ska jag lägga mig på terassen igen och läsa och ta ett glas chablis. Jag ska lyssna på havet och njuta av egentid. Jag har ett projekt i sommar och det är att sluta med insomningstabletter. Jag började redan i fredags (tänkte att de var klokt innan jag fick barnen) så jag har haft tre nätter utan imovane. Det var faktiskt inga problem alls konstigt nog. Kanske för att jag hade inställningen att det är okej att inte somna. Nu vet jag att jag inte behöver det som ”snuttefilt” i alla fall men jag ska försöka hålla på det framöver så länge som det går. Det dåliga mönstret började ju i november förra året när livet krisade men nu är det dags att bryta! Jag har inte varit så lycklig och harmonisk som jag är nu på länge så det känns som ett bra tillfälle.

 1. Joh skriver:

  Vilken tråkig stämning det har blivit här! Varför är folk så elaka och försöker hitta fel hela tiden? Vi läsare borde glädja oss åt Isabellas fantastiska framgångsresa istället för att klaga och gnälla.

 2. Lisa skriver:

  Jag undrar om målbilden med ett glas Chablis, det har stått mkt om att du valt att dricka alkoholfritt, så är bara intresserad av att höra om du tänkt om eller om det kanske helt enkelt finns alkoholfri chablis?

  1. S skriver:

   Bella har berättat flera gånger att hon ibland dricker alkohol

 3. Katja skriver:

  Oj, vilka reaktioner det blivit på Odds svar om ditt sommarprat på Expressens Facebook!!

  1. m skriver:

   Ytterst rimlig och lågmäld respond, helt rätt att bemöta faktafel där de finns.

 4. Emma skriver:

  Ska barnen flyga 6 gånger på 5 veckor…Det känns ju bara SÅ onödigt känns det som. Jag som dessutom ( tyvärr )tänker på olyckor, terrorattacker mm hade aldrig utsatt mina barn för så mycket flygningar på kort tid. Helt onödigt. Varför inte ha barnen lite längre åt gången på sommarlovet istället?

  1. Annie skriver:

   Om du kollar statistik tror jag att risken att råka ut för en flygolycka/terrorattack är bra mycket mindre än att barnet är med om en olycka i sin närmiljö ex åka bil, cykel mm. Stor skillnad på vad som är en riktig risk och vad som känslomässigt känns ”farligt” och läskigt.

 5. Njut och ha det så skönt. Härligt att få två veckor utan barn också.
  Kram Camilla

  1. V skriver:

   Fast med nya pojkvännen. 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..