ANNONS

Målbilder och sommarprojekt

/

Jag tog en helg off. Jag har sovit hur mycket som helst och varit mycket utomhus. Jag trodde ett tag att jag skulle bli sjuk för jag har tryckt bort en förkylning sedan i maj (att det ens är möjligt!) men det kommer inget. Skönt. Idag väntar en lugn dag och beautyfix. Fylla på fransar, färga ögonbryn, manikyr och pedikyr – allt hemma vilket jag uppskattar. Jag har en fransk manikyr-fas igen. Den kommer alltid någon gång per år. Dock vill jag ha den vita kanten soft och naglarna korta. Sedan är jag så gott som semester-preppad. Under tiden passar jag på att ta telefonmöten. Idag flyger Charlotte och nya delägaren Kyle för att träffa en av byråns nya kunder i Zurich. Vi har verkligen fått en flygande start ned kunder trots att inte bolaget ens är registrerat i USA. Men det stoppar oss inte, vi kör verksamheten från Löwengrip Invest så länge. Det är bara att flytta över allt sen.

Vid fyra blir jag upphämtad av en i mitt säkerhetsteam och då plockar vi upp barnen hos Odd och sedan blir vi körda till flygplatsen och sedan väntar raka vägen till huset! Åh!

Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis och Sally har varit peppade på huset i månader. Sally längtar efter poolen och Gillis är taggad på baguette, ost och fransk chokladtårta. Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt.

Jag har flera målbilder under semestern men den ena är långfrukost med barnen på terassen i skuggan, poollek och när barnen har somnat så ska jag lägga mig på terassen igen och läsa och ta ett glas chablis. Jag ska lyssna på havet och njuta av egentid. Jag har ett projekt i sommar och det är att sluta med insomningstabletter. Jag började redan i fredags (tänkte att de var klokt innan jag fick barnen) så jag har haft tre nätter utan imovane. Det var faktiskt inga problem alls konstigt nog. Kanske för att jag hade inställningen att det är okej att inte somna. Nu vet jag att jag inte behöver det som ”snuttefilt” i alla fall men jag ska försöka hålla på det framöver så länge som det går. Det dåliga mönstret började ju i november förra året när livet krisade men nu är det dags att bryta! Jag har inte varit så lycklig och harmonisk som jag är nu på länge så det känns som ett bra tillfälle.

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00