St Tropez

Jag såg denna story på hus-kontot på instastory imorse när Lovisa och Lisa skulle iväg (Lisa börjar hos mig nu eftersom Ida snart går på mammaledighet). 100 kg packning för fem veckor i huset i St Tropez. Lovisa och Lisa flög ner med allt idag för att hinna ordna med huset och bilar. Jag och barnen flyger ner på måndag.

Dags för semester…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag fick en uppdatering från Lovisa idag, huset är verkligen fantastiskt! Tänk på måndag väntar fem veckor här. Från början hade jag bokat upp varenda vecka med vänner som skulle komma på besök men efter denna vår så bokade jag faktiskt av – Tack och lov så förstod dom. Jag behöver egna veckor med barnen och oplanerade veckor själv. Jag har ett så stort behov av egentid och få vara lite själv just nu (med sällskap av hemmateamet – men det är ändå som att vara själv eftersom jag är så van att ha det så). Väl på plats kanske jag ändrar mig och vill bjuda dit någon men just nu känns det underbart att veta att jag har fem obokade semesterveckor. Det har inte hänt på väldigt väldigt länge. Huset är en belöning efter alla galna arbetstimmar.

Nu väntar snart vila! Åh!

 1. Hej Isabella!

  Jag kikar in här lite titt som tätt och har kommit på mig själv att aldrig lämna några spår. Fa* vad dåligt, egentligen 😉

  Jag passar därför på nu att skriva vilken ”jä*lar anamma kvinna” du verkar vara!

  Kvinnlighet för mig har aldrig suttit i hur höga klackskor man har eller vilket rött läppstift som passar bäst med vilket klädesplagg. När jag tänker kvinnlighet tänker jag styrka och framåtdrivenhet och du stämmer verkligen in på alla punkter.
  Inspirerande och intelligens när det går hand-i-hand.

  Mäktigt det du gör. Fortsätt så och lyssna på dig själv!
  Hej du, heja det du gör!

  Hoppas mina ord kunde bidra med något gott! 🙂
  Trevlig sommar önskar jag dig! <3

  Kram från Skåne 🙂
  /Mimmi

 2. Elin skriver:

  Så underbart att jag kan börja skymta lite av Bella igen på bloggen. Jag kan inte sätta fingret på exakt varför, men känslan bara dök upp igen i detta inlägg. Det är härligt att bli påmind om att du ändå fortfarande är den Bella som jag började inspireras av för tio år sedan. Självklart har det hänt mycket under dessa år med stora förändringar och mycket utveckling, men kärnan verkar vara densamma. Under den intensiva våren har bloggen känts lite distanserad. Men nu känns den back-on-track och jag ser fram emot att fortsätta följa och inspireras av dig flera år framöver! (Inte för att det fanns en risk att jag skulle sluta läsa, du är ju alltför skicklig på att skapa ett ”back for more”-behov hos dina följare… 😉 )
  Vad du lyckas göra med din tid och dina förmågor är så imponerande! Tack för att jag får följa din resa och bli inspirerad av dig! Tack för att du kör ditt race och inte låter dig stoppas!
  Ett fortsatt lycka till med allt vad du tar för dig! ❤

 3. Lia skriver:

  Wow,har oxå 5 veckors semester fr.o.m nästa Måndag😀.Stannar en månad i Ålands skärgård och sedan 1 vecka i Danmark…

 4. Julia skriver:

  Vart kan man vända sig för att hitta liknande hus att hyra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..