Skärgårdsliv

I samarbete med Finnmaster Boats/Yamaha Motor Scandinavia

Jag har redan spenderat så många härliga dagar ute till havs med min fina båt från Finnmaster, och fler kommer det att bli. Den är verkligen helt perfekt! Som ni vet så älskar jag bilar, båtar och allting som går fort. Jag och barnen har utforskat flera härliga skärgårdsöar tillsammans hittills och har några fler på listan vi vill beta av innan sommaren är slut. Livet ute till havs är verkligen frihet för mig.

1fe91858-e61a-4416-8622-19ddfa066e07

Båten som jag har är en Finnmaster T8 med en Yamaha F300 utombordsmotor. Jag håller på att lära mig att köra den, vilket är riktigt kul. Båten känns verkligen stabil, säker och erbjuder en väldigt härlig körupplevelse! Jag känner mig som en riktig power-woman bakom ratten vilket jag älskar. Designen är modern och riktigt snygg. Det finns dessutom så många praktiska lösningar. Perfekt när vi har med oss picknick, flytvästar, filtar, handdukar etc. Det finns verkligen plats för allt!

1ee9c2e9-e086-45bb-b6d1-382a2617c57f

d92f78bb-d0e7-4c94-b1b5-3d175aedeb8b

28c8e9ab-f018-48c8-aefd-c78e6a50946e

Så härligt att sitta fram på båten i solen! När båten står still är det även härligt för alla att kunna hoppa in i vattnet därifrån. Båtlivet betyder mycket för mig och familjen. För mig är det helt underbart att kunna åka ut på havet och få vara helt anonym, det är ingen som ser mig ute tills havs. En stund av få känna mig helt privat, skönt.

båten story 8

cfeff14e-5ecc-4835-90c9-dc0bb8b61a26

Sittbrunnen på båten ser ut såhär. Det är så praktiskt att kunna välja mellan att ha bord eller att använda hela ytan som en solbädd.Vi har suttit vid bordet när vi stannat till ibland för mellanmål eller en dryckespaus, perfekt med mugghållarna på sidan när det skumpar lite! Finnmaster T8 har så många praktiska uttänkta detaljer. Läs mer om Finnmaster här och här kan ni läsa om Yamaha Motor Scandinavia och deras motorer.

I samarbete med Finnmaster Boats/Yamaha Motor Scandinavia

 1. Härligt! En vecka i Stockholms skärgård väntar nästa vecka, längtar 😍 Var är din fina randiga tröja ifrån? 🤩🙌🏼

 2. Vad härligt det ser ut att åka omkring i båt och ha sig. Det ser så fritt ut. Lyxigt liv att åka omkring i sin fina båt. Njut av ditt liv bästa Isabella för du har verkligen kämpat mycket för att nå dit du är.

  1. F skriver:

   Sin? Hon äger den inte.

   1. Lotta skriver:

    F hur vet du att hon inte äger den?

    1. Mard skriver:

     Det är ju ännu ett samarbete 🤗

    1. Eftersom det är ett samarbete, alltså hallå 👏😂😂😂

 3. Mirvis skriver:

  Jag älskar våran nya finska Aquador som har en inbyggd motor. Älskar båtlivet!

  1. Anna skriver:

   Vår inte våran.

 4. Anna skriver:

  F-n vad folk är missunnsamma och avundsjuka bara sååå svenskt.
  Bedrövligt att läsa alla dessa trista kommentarer!

  1. G skriver:

   Varför läser du då? Vadå avundsjuka? 😂 Vem annan skulle tycka att vara ifrån sina barn två veckor är ett drömliv?

   1. N skriver:

    Mängder. Finns massa som varken vill ha barn från början eller ångrar sig efter.
    Jag skulle inte vilja tillbringa de 2 återstående veckorna med barn heller.

    Barnfrihet är livet.

  1. m skriver:

   Läst utländska bloggar? *suck*

  1. Ann skriver:

   Nypa sej i armen gasa på … 🙂

  1. I skriver:

   Inklusive din kommentar, 12:59.

 5. Anna skriver:

  Elaka kommentarer…har inte framgått sedan tidigare att detta är ett samarbete.

  1. F skriver:

   Jo det har det!

  1. I skriver:

   Ha gärna ett bra liv själv. Önskar dig en underbar helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..