ANNONS

Lägenheten är vår!

/

… Och så var lägenheten helt signerad och klar. Nu har mitt bolag boende i NYC från och med 1 augusti. Det är så stort! Det var inte direkt lite papper att signera men nu så. Det är som att det väntar ett nytt kapitel i livet och jag älskar det. Inget mer hotell där borta, vilket känns skönt. Jag har ju varit där en vecka varje månad sedan november förra året så det kommer kännas underbart att faktiskt få ha ett hem. En walk in closet med mina kläder. Mina skönhetsprodukter i mitt badrum. Mat i kylen. Träningskorna i hallen.

I NYC! Nyp mig i armen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lägenheten ligger på 85e gatan vid Lexington Avenue. Precis mitten av Central Park. Det är tre sovrum, tre badrum och från vardagsrummet ser man parken. Charlotte och Louise kommer att bo där på heltid och jag kommer att vara där 7-14 dagar i månaden. Som jag sagt tidigare, plocka de bästa av två världar. Bygga bolag i USA och barnveckor i Sverige vilket innebär stiftelse och Löwengrip. Jag har ett drömliv som väntar. Alla detaljer är inte helt klara än men det är så jag fungerar. Vissa saker vet jag bara att jag måste göra. Sedan får mycket lösa sig längs vägen. Det är bara att kasta sig ut. Det har jag gjort förr.

46
285

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00