Spontant te-mys

Jag kom hem igår från Visby. Jag hade bokat en massage här hemma och efter den gick jag och la mig och jag var minsann trött för jag sov i 13 timmar (!). När jag vaknade idag träffade jag min PT Pontus för att träna ihop på förmiddagen och sedan gick vi ut och lunchade.

Efter det väntade ett besök på Grand hotell och en ansiktsbehandling.  Efter Almedalen och långa dygn behövde hyn få lite fukt. Sedan svängde jag förbi Dr Mat och köpte med mig middag till mig och Sheila. Jag messade nämligen henne imorse och frågade vad hon gjorde ikväll. Det visade sig att vi båda var obokade och barnfria! Vi kunde inte minnas när vi sist kunde ses så spontant.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar att få komma hem till Sheila och sitta hennes kök. Rasmus var också iväg så det var bara vi två. Jag blev påmind om tiden innan alla fyra barn och karriärer som drar iväg. Då gjorde vi sånt här ofta, myste ihop.

Copyright 2019. All rights reserved.

Att få sitta en torsdagskväll hemma hos sin bästa vän och dricka te – Helt fantastiskt. Men jag insåg också att jag inte har haft många sådana kvällar i år. Vi skrattade och grät. Alltid i en mix. Vid åtta åkte jag hem och satte mig och jobbade och pratade med kollegor. Nu är klockan snart tio och jag är snart färdig med ett jobb till en av våra nya kunder. Egentligen är jag ju ledig från och med igår men det innebär inte att jag inte har jobb, mer att jag är kontors och mötesfri. Att kvällarna går åt till jobb är något som jag bara älskar oavsett! Det finns inget mysigare än att göra en kopp té och köra ett kvällspass.

Nu har jag några dagar för mig själv utan barnen (dags för återhämtning) men på måndag åker vi till huset i Frankrike. Vi är så peppade!