ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min stiftelse

/

Kvällen igår kommer jag aldrig att glömma. För-lanseringen av Isabella Löwengrip Foundation. Jag är fortfarande rörd, vilka gäster och vilka tal! Det hade jag inte väntat mig. Jag får nypa mig i armen konstant, jag har så fina människor runt mig. Tisdagen började med ett möte med generalsekreterare Stina Götbrink på Hand in Hand och sedan träffade jag Casper von Koskull som är VD på Nordea. Jag har träffat Casper tidigare och han är också en sådan person som får mig rörd. Jag har skrivit de förut men hans passion lyser igenom ögonen. Att han trots sitt extremt hektiska schema tar sig tid att träffa mig uppskattas enormt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi pratar mycket om mod … och min stiftelse såklart. Jag är en otroligt stolt kund till Nordea sedan många år tillbaka. Det betyder mycket att ha en bank som tror på en.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var det dags för min middag. Vi befann oss på Visby Glasblåseri. Det var 45 inbjudna gäster som kom från olika företag och organisationer. Bland annat Nordea, Hand in Hand, Childhood, Projekt Playground, Reach for Change, PwC, Microsoft, Collector, Företagarna, E Equity, Sana Labs, Starcom, Villa Pauli,  Billerud Korsnäs och såklart partners från bolag jag är delägare i. Ett fantastiskt roligt gäng och stämningen var på topp.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Lavazza stod för alla fantastiska drinkar. Redan vi första skålen blev det hotshots.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Tack Puzsle som serverade. Ni var otroliga och jag kommer alltid vilja ha er hjälp på alla framtida tillställningar som jag håller i. Puzsle är nya tidens bemanningslösning, ett bolag för och med människor. Puzsle är otroligt flexibla och jobbar med korta ledtider, inget uppdrag är för stort eller litet, de jobbar högt & lågt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Tack Jacobs Creek!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Charlotte som kommer bli partner i byrån i NYC och Marisol som blir generalsekreterare för ILF. Jag hittade ingen bild på Louise men henne vill jag ge ett extra tack. Vad hade jag gjort utan dig!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Den här kvällen komma jag aldrig att glömma. Nu är vi igång och jag är så tacksam över all support.  Jag vet att det är ungt att starta en stiftelse som 28 åring men det här ska växa tillsammans med mig. Isabella Löwengrip Foundation ska stötta de som bryter ny mark och den 21 oktober på min födelsedag drar stiftelsen igång på riktigt.

59
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00