En låda med skönhet

I samarbete med Goodiebox

Det är ingen överraskning att jag älskar att prova olika skönhetsprodukter. Skönhet och skönhetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och jag är en riktig nörd när det kommer till ämnet. Prenumerationstjänster har funnits ett tag men det är alltid spännande när det dyker upp nya aktörer på marknaden!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Goodiebox är en ny prenumerationstjänst som precis har lanserats i Sverige, de erbjuder skönhetsboxar en gång i månaden. De är fyllda med 5-7 nya produkter varje månad från etablerade varumärken. Varje Goodiebox följer olika teman och trender, så bra sätt att hålla sig uppdaterad inom beauty! I den här månadens låda från Goodiebox fanns det fotkräm från Rituals, en ansiktstvätt från Ivy Aia, en solkräm för ansiktet från Ilse Jacobsen, en mascara från Lavinde och ett nagellack som hette “Anti Social Climber”. När man får hem såna här lådor provar man oftast produkter man kanske inte skulle köpt själv, jag har hittat många nya favoriter genom åren från liknande lådor. Så bra!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

7e13f427-bbd9-424b-a831-b31d4c296a82

Idag hinner jag inte längre strosa i butiker som jag gjorde förr så det är perfekt att kunna få hem en låda en gång i månaden med nya produkter. Skönhet får mig att må bra och jag blir alltid inspirerad av att få laborera och testa olika produkter. Goodiebox prenumerationslådor är verkligen lyxiga och har endast kvalitativa märken, det kostar bara 199kr i månaden till ett värde för minst 750kr. Ni hittar Goodiebox här!

I samarbete med Goodiebox

 1. Maria skriver:

  Du verkar älska en massa döda ting ? Människor då ?

 2. Det har blivit tydligt på sista tiden att du inte skriver dina reklamsamarbeten själv. Funderar på hur det sänder ut en korrekt bild till dina läsare? Eftersom att det då inte är du som rekommenderar produkterna/tjänsten.

 3. Fia skriver:

  Den inre skönheten är väl ändå den som är viktigast eller hur? Den syns ju iofs inte på bild.

 4. SB skriver:

  Men hinner man använda upp allt?

  1. MrsT skriver:

   Nej det hinner man verkligen inte. Jag har LÅDVIS med produkter efter alla Glossybox. Har som tur är en tonårsdotter som gladeligen hjälper till att konsumera grejerna….

 5. Saknar tydliga bilder av boxen. Den ser så liten ut. Känns som en budgetvariant av Glossybox.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..