ANNONS

Preppa håret inför sommaren

/

I samarbete med Lyko

Nu är det verkligen högsommar i Sverige och de flesta av oss passar på att vara utomhus så mycket det bara går. Hur ljuvlig solen och värmen än är så sliter det både på hud och framförallt hår. Håret blir jätteslitet av solen och dessutom så tvättar man oftast håret men än vanligt under sommaren vilket blir ytterligare en påfrestning för håret. Mitt bästa knep är fukt. Se till att återfukta rejält under sommaren, troligtvis mer än vad du tror. Jag har tillsammans med Lyko valt ut mina absolut bästa produkter för att ta hand om håret under sommaren, så bra!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Som sagt är fukt superviktigt och jag tycker att man ska investera i produkter som återfuktar håret på djupet. Därför är detta schampoo från L’Oréal Professionnel så bra! Schampoot har verkligen en härlig konsistens och känns lyxigt. Fint hår i sommar börjar redan i duschen. Jag använder hårinpackning året om men under sommaren använder jag det nästan varje gång jag tvättar håret. Jag gillar när inpackningarna är extratjocka i konsistensen, som denna också från L’Oréal Professionnel.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Knepet med hårinpackning är att använda det vid så många tillfällen du bara kan. Många har tillgång till bastu under sommaren, perfekt att ha hårinpackning medan du sitter i bastun! Ifall du som jag också kan bli lite grön i håret av pool med för mycket klor, bada då med inpackningen i. Det blir som ett skydd för blont hår! Eller bara när du solar, inpackningen får dessutom en mer intensiv effekt då och du skyddar håret mot solen. Ni måste testa denna från L’Oréal Professionnel! Den är i guld vilket är unikt och lyxigt.

Processed With Darkroom

Copyright 2019. All rights reserved.

Att använda värmeskydd och UV-skydd för håret borde vara lika självklart som att använda solkräm för kroppen. Jag älskar produkter med flera funktioner och denna 10-in-one spray, som visas på första bilden, från L’Oréal Professionnel har just det. Den ger bl.a. näring, reparerar, gör håret lättare att borsta, ger värmeskydd och minskar frissighet. Verkligen värt att investera i, så slipper man köpa så många olika produkter. Ytterligare en produkt som är ett måste i sommar är Amikas Anti-Humitidy spray. Det är en värme-aktiverande spray som skyddar håret mot sol, luftfuktighet och sol. Den luktar dessutom ljuvligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Inför sommarens fester behöver man bra verktyg som gör att håret håller sig stylat och fint även när det är fuktigt ute. En ny produkt jag har fastnat för är ytterligare en från Amika, deras Blow-Out spray. Det är en volymspray jag kombinerar med min absolut bästa volymspray, All Time High från Löwengrip. Jag avskyr när håret är platt, vilket det lätt kan bli under sommaren. All Time High är gjord för att skapa volym från rötterna! När håret är nytvättat och nyfönat sprayar jag in volymspray och rufsar runt med fingrarna.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Så tips på ett fint sommarhår – återfuktning, solskydd och grunda med bra volymspray i hårbotten. Ha alltid med Anti-Humidity spray i väskan, inte kul när man har lockat håret i 1h och så försvinner allt direkt. Ni hittar som vanligt alla mina favoriter hos Lyko här. Och nu får ni dessutom 20% på hela sortimentet hos Lyko med koden “Isabella”, gäller i 1 vecka från idag och gäller ej i kombination med andra erbjudande. Lyko har e-handel för Sverige, Norge och Finland så se till att packa sommarnecessären nu med alla nödvändiga hårprodukter från Lyko!

I samarbete med Lyko

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00