ANNONS

Almedalen imorgon

/

Idyllisk dag. Igen. Denna helg alltså! Michaela med barn kom över och så åkte vi ut med båten till en liten vik och där stannade i stort sett hela dagen. Vi hade med oss ett överflöd av picknick och barnen lekte i vattnet i stort sett hela tiden. Det är så fint att se hur våra barn älskar att umgås, de leker alla fyra och idag hittade de en flotte som de turades om att åka på.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Upptäcksfärd på en mini-ö.

654a0b8f b26d 42cc a032 44e1e623a1c6.jpg

Barnen somnade halv åtta hemma så jag har satt mig ute och ska jobba här på terassen. Det måste vara någon konsert eller dylikt vid gärdet som når enda ut på Elfvik (!). Imorgon väntar Visby och Almedalen. Löwengrip Invest hyr samma hus som förra året. Några av mina kollegor är redan på plats och förbereder allt:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

.. Ett litet hej från Louise! Louise kommer att flytta till NYC efter sommaren och driva byrån tillsammans med Charlotte och Kyle.

Imorgon har vi en middag hemma i Gotlands-huset för människor vi gillar och på tisdagen har jag större middag för min kommande stiftelse. Det är syftet med varför jag är på plats – För att presentera den. Utöver det så är det en intervju med finska Helsingin Sanomat, Petters årliga mingel, möte med Hand in Hand och träffa Nordeas VD Casper. Sedan har jag flugit hit min amerikanska delägare i byrån, vi har lite personer att träffa tillsammans. Full fart men känns ändå lugnare än vad jag är van vid.

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00