ANNONS

Sovmorgon och fjäderholmarna

/

Jag har två sommarlovsbarn här hemma som låg i sängen till tio imorse. Vi sover nästan alltid i min säng och när Sally väckte mig var klockan 09.50. Fantastiskt. Vi ordnar frukost på helgmornarna själva så vi gick ner och plockade fram och sedan ville Gillis visa mig Sommarlovsmorgon. Vilka minnen jag fick. Alla dessa sommarlovs-program man har sett som liten. Jag kan minnas namnen fel med det var något som hette Alarm? Någon om medeltiden, Vintergatan, ett badhotell?

Jag älskade dom alla.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har ett barn som älskar allt som har med charkuterier att göra och ett barn som är veg sedan två år tillbaka. Inga undantag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter frukost (vid elva) målade vi naglarna innan vi gick upp och gjorde oss ordning för …

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

… Halv tolv skulle barnen, jag, Lovisa och Axel ut med båten! Äntligen!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för en dag på havet

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

När barnen somnade i sovrummet nere så passade jag på att lägga mig och sola, så mysigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Men sedan vaknade barnen och de joinade mig medan Axel styrde

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis och Sally blev glada över att köra förbi Gröna Lund och så se ”Snake”

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

När vi blev hungriga la vi till vid Fjäderholmarna och åt på Rökeriet, ett ljuvligt ställe i Skärgården. Dit går det att ta sig med vanlig båt, tips om ni är på besök i Stockholm i sommar.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi åt löjrom, skagen och deras egna rökta lax.

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter lunch åkte vi vidare och la till vid en vik i närheten av oss och badade.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

18 grader, burr .. Men ändå skönt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har en strand bredvid vår brygga så efter att vi hade kommit tillbaka så fortsatte vi att bada här. Riktig somrig dag. Jag nyper mig fortfarande i armen över att jag bor såhär. Barnen och jag åkte in till stan för middag senare, Anna som lagar vår mat har varit ledig i veckan så vi har passat på att testa lite restauranger. Gillis och Sally somnade sent (eftersom de vaknade sent) men nu sover de i alla fall och klockan är 22.oo

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag ska ta mina vitaminer (fördelen med att vara i USA varje månad, all kosttillskott-inspo) och sätta mig för att jobba. Imorgon är vi lediga men på måndag väntar Almedalen med teamet. Det blir spännande minst sagt.

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00