ANNONS

Tillväxt och middag med barnen

/

Denna vecka (sista juni) stänger jag mitt bokslut för Löwengrip Invest och jag är så stolt över vad vi har åstadkommit sedan sist. En otroligt fin tillväxt. Förra året omsatte mitt lilla bolag 7,5 miljoner och nu stänger vi på 16 miljoner. Det är mer än dubbelt. Jag hade 18 miljoner som mål men vi nådde inte riktigt dit men det gör inget alls. För denna dubblering är riktigt bra gjort när vi samtidigt har lagt mycket tid och energi på att börja etablera oss i NYC. Det har varit dubbelt med jobb också men det har det varit värt.

Alla gånger.

Fredagens rapport för Löwengrip Invest. Jag älskar att ha säljmål. De bryts ner i månad, vecka och dag. I år nådde vi inte budget på 18 miljoner men jag är stolt över vår dubblering från 7,5 till 16,2 miljoner. Vi satsar på USA nu, varenda öre går till att etablera oss där.

Idag gick byråns första offerter ut till våra amerikanska kunder vilket känns superhäftigt. Tills de amerikanska bolaget är uppe så kör vi från Löwengrip Invest. Finns ingen anledning att vänta med kunderna för en sådan sak :- )

Nu till något annat:

Jag har haft möten från tidig morgon som byts ut till styrelsemöten och jobbet avslutades på båten med content-inspelning. Mina dagar är alltid så himla olika vilket jag älskar.

Jag mår så bra av havet

Copyright 2019. All rights reserved.

Vid fem så åkte barnen och jag till Djurgårdsbrunn för att äta middag. Fantastiskt fint väder och idyllisk miljö. Jag kände mig så enormt tacksam över livet.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen brukar inte få läsk men vi firade lite fredag och att vi snart åker till Frankrike!

Copyright 2019. All rights reserved.

Charkisar till Sally, ostar till Gillis, grönkålschips och en massa god mat till varmrätt. En mysig fredagskväll med barnen!

40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00