ANNONS

Ta hand om din post i sommar

/

I samarbete med Svensk Adressändring

Nu är det sommar och snart en efterlängtat semester för mig och många andra. Jag har verkligen längtat efter att stänga ner huset och åka iväg till Frankrike i några veckor med barnen. Eftersom jag lever som offentlig person så vet alla min följare om när jag inte är hemma. Att jag bara skulle åka iväg och låta brevlådan bli smockfull skulle inte gå. Att ha en brevlåda som rinner över med personliga saker kan gå illa, för mig och andra. Därför har jag valt att Pausa posten med hjälp av Svensk Adressändring.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Som offentlig person är min identitet, trygghet och säkerhet kring min post extremt känslig. Det är en svag länk, det är så lätt att identitetkapa idag. Genom att öppna upp posten kan man få reda på känslig information, hitta räkningar, läkarbrev och så vidare. ALLT finns där, det är så otroligt skört!Därför är jag så glad över mitt samarbete med Svensk Adressändring. Det är ett bolag som alla någon gång genom olika stadier i livet kommer i kontakt med.

De andas trygghet och säkerhet och erbjuder så många bra och viktiga tjänster när du flyttar eller reser bort; Adresslåset, Eftersändning, Tillfällig eftersändning och Pausa posten. Jag är stolt över att få jobba med dem.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Ifall du ska vara borta under en längre period men hålla dig i Sverige, kanske åka ut till landet, se till att göra en Tillfällig eftersändning! Då slipper du åka hem och tömma brevlådan och du får all viktig post till landet istället. Svensk Adressändring samarbetar med de flesta postoperatörer i landet så de kan skicka posten till vilken adress som helst. Om du ska som jag åka utomlands, se då till att Pausa posten. Så kommer all din post lagras tills att du kommer hem igen, så smart. Jag känner mig verkligen trygg i Svensk Adressändrings händer.

Just nu får studenter och alla under 26 år 50% rabatt på alla ovannämnda tjänster hon Svensk Adressändring! Ni kan läsa mer och beställa Pausa posten inför sommaren här.

I samarbete med Svensk Adressändring

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00