Ta hand om din post i sommar

I samarbete med Svensk Adressändring

Nu är det sommar och snart en efterlängtat semester för mig och många andra. Jag har verkligen längtat efter att stänga ner huset och åka iväg till Frankrike i några veckor med barnen. Eftersom jag lever som offentlig person så vet alla min följare om när jag inte är hemma. Att jag bara skulle åka iväg och låta brevlådan bli smockfull skulle inte gå. Att ha en brevlåda som rinner över med personliga saker kan gå illa, för mig och andra. Därför har jag valt att Pausa posten med hjälp av Svensk Adressändring.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som offentlig person är min identitet, trygghet och säkerhet kring min post extremt känslig. Det är en svag länk, det är så lätt att identitetkapa idag. Genom att öppna upp posten kan man få reda på känslig information, hitta räkningar, läkarbrev och så vidare. ALLT finns där, det är så otroligt skört!

Därför är jag så glad över mitt samarbete med Svensk Adressändring. Det är ett bolag som alla någon gång genom olika stadier i livet kommer i kontakt med. De andas trygghet och säkerhet och erbjuder så många bra och viktiga tjänster när du flyttar eller reser bort; Adresslåset, Eftersändning, Tillfällig eftersändning och Pausa posten. Jag är stolt över att få jobba med dem.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ifall du ska vara borta under en längre period men hålla dig i Sverige, kanske åka ut till landet, se till att göra en Tillfällig eftersändning! Då slipper du åka hem och tömma brevlådan och du får all viktig post till landet istället. Svensk Adressändring samarbetar med de flesta postoperatörer i landet så de kan skicka posten till vilken adress som helst. Om du ska som jag åka utomlands, se då till att Pausa posten. Så kommer all din post lagras tills att du kommer hem igen, så smart. Jag känner mig verkligen trygg i Svensk Adressändrings händer.

Just nu får studenter och alla under 26 år 50% rabatt på alla ovannämnda tjänster hon Svensk Adressändring! Ni kan läsa mer och beställa Pausa posten inför sommaren här.

I samarbete med Svensk Adressändring

 1. Det kan man inte göra i storstadsregionerna!

 2. Lisa skriver:

  Är det många som inte har den mesta posten digitalt?

 3. Anna skriver:

  Tyvärr så de två senaste gångerna har inte pausen av våran post fungerat som den ska.
  Om det funkar som den ska så är det toppen. Pausar alltid några dagar innan för att se att det funkar som det ska.

 4. Sandra skriver:

  Jag blev lite förvånad att tre stycken sagt upp sig nästan samtidigt,och innan det Simon.Vill dom inte vara med på resan för världens mäktigaste och rikaste kvinna..men du tar det som vanligt från den positiva sidan.

  1. A skriver:

   Fast vad är det som säger att tre st sagt upp sig, kan ju vara företaget som sagt upp tre tjänster kanske? Dessa tre var inte på samma företag som Simon, det är ju ett annat företag. Ja det är väl bra att hon är positiv och inte gnäller och kastar skit. Din kommentar däremot Sandra andas hånfull.

   1. Ff skriver:

    A – Man får undra och vara kritisk. Alla behöver inte vara döda fiskar som du!

 5. Anita skriver:

  Men ok att berätta att huset är tomt många veckor?

  1. A skriver:

   Det märker och förstår ju alla ändå eftersom att hon ska vara i Frankrike, men huset är säkert vällarmat och kameraövervakat. Kommer kanske inte stå helt tomt heller.

  1. m skriver:

   Säkert full verksamhet där även dessa veckor….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..