ANNONS

Slutspurt

/

Idag har Löwengrip Beauty haft en sommarlunch för att tacka av Dinah, Hannah och Frida son slutar hos oss. Dinah och Hannah har varit en del av Löwengrip sedan start så det känns såklart tråkigt men jag väljer att bara vara stolt och tacksam över deras insats. Jag tror inte riktigt på avslut, man springer på varandra, vägar korsas när man minst anar det. Hannah har startat ett eget bolag som heter ANYHERE. Det kan vara det finaste betyget som chef, när folk i ens team startar upp egna verksamheter.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Tiden räckte inte till idag. Frisörbesök nyttjades till mötestid… Effektiva två timmar!

Copyright 2019. All rights reserved.

.. Och Charlotte var hos mig tills nu vid midnatt. Alla USA-samtal ligger alltid sent. Mycket att få klart innan sommaren. Jag insåg verkligen hur galna dessa två månader har varit. Simon slutade 1 maj så jag axlade rollen som daglig chef till tio anställda (det har varit en fantastisk tid men jag är glad att Gustav kommer in som VD i augusti, ledarskap är inte min styrka). Jag har dessutom under dessa veckor dragit igång två nya verksamheter: byrån i USA, kontor i NYC, amerikanska delägare och stora kunder att jobba med. Ordnat med boende i NYC, bara en sådan sak. Inflytt 1 augusti. Utöver det har jag påbörjat en process för att starta min stiftelse: Isabella Löwengrip Foundation. Och på min middag i Almedalen kommer jag att presentera den och hur ILF ska arbeta. På allt detta så har jag också fått ut ett sommarprat, puh!

Sedan 28 april har jag i princip jobbat 06-02 på natten med avbrott för barnen. Tidiga mornar och sena nätter. Knäppa dygn men vad vi har hunnit med. USA, här kommer vi.

Förresten, på tal om sommarprat så fick jag detta skickat till mig på instagram:

… HEJA ☺️

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00