Slutspurt

Idag har Löwengrip Beauty haft en sommarlunch för att tacka av Dinah, Hannah och Frida son slutar hos oss. Dinah och Hannah har varit en del av Löwengrip sedan start så det känns såklart tråkigt men jag väljer att bara vara stolt och tacksam över deras insats. Jag tror inte riktigt på avslut, man springer på varandra, vägar korsas när man minst anar det. Hannah har startat ett eget bolag som heter ANYHERE. Det kan vara det finaste betyget som chef, när folk i ens team startar upp egna verksamheter.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tiden räckte inte till idag. Frisörbesök nyttjades till mötestid… Effektiva två timmar!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Och Charlotte var hos mig tills nu vid midnatt. Alla USA-samtal ligger alltid sent. Mycket att få klart innan sommaren. Jag insåg verkligen hur galna dessa två månader har varit. Simon slutade 1 maj så jag axlade rollen som daglig chef till tio anställda (det har varit en fantastisk tid men jag är glad att Gustav kommer in som VD i augusti, ledarskap är inte min styrka). Jag har dessutom under dessa veckor dragit igång två nya verksamheter: byrån i USA, kontor i NYC, amerikanska delägare och stora kunder att jobba med. Ordnat med boende i NYC, bara en sådan sak. Inflytt 1 augusti. Utöver det har jag påbörjat en process för att starta min stiftelse: Isabella Löwengrip Foundation. Och på min middag i Almedalen kommer jag att presentera den och hur ILF ska arbeta. På allt detta så har jag också fått ut ett sommarprat, puh!

Sedan 28 april har jag i princip jobbat 06-02 på natten med avbrott för barnen. Tidiga mornar och sena nätter. Knäppa dygn men vad vi har hunnit med. USA, här kommer vi.

Förresten, på tal om sommarprat så fick jag detta skickat till mig på instagram:

… HEJA ☺️

 1. Amanda skriver:

  Jag tror aldrig att jag har kommenterat offentligt, eller överhuvudtaget, men jag tänkte göra det nu och jag ville egentligen bara säga, TACK.

  Tack för att du inspirerar, vågar och tror på att du kan göra precis vad som helst. Det gör att jag känner hopp, hopp om att jag också kommer nå den förmågan en vacker dag.

  Sluta aldrig att vara du, för du betyder så mycket för människorna som följer dig, läser din blogg eller lyssnar på ditt sommarprat. Du är en fantastisk människa och världens bästa mamma till dina barn.

  1. V skriver:

   Fantastiskt bra på att flyga mycket kanske?

 2. Emma skriver:

  Tycker absolut man ska göra något om man inte trivs eller mår dåligt men kanske inte om man inte har en plan överhuvudtaget.. jag menar det är ju inget som du har gjort direkt då du alltid i bakhuvudet har haft ett specifikt mål. Att alla andra ska säga upp sig hej vilt för att man inte trivs tycker jag är lite väl magstarkt…

  1. Alla människor har ett eget ansvar för sina handlingar. De som sagt upp sig eller gjort någon annan tvärvändning utan att ha en plan b, av inspiration från Isabella Löwengrip har inte direkt gjort det under vapenhot från vederbörande. Det är nästan lite förolämpande mot dessa personer att påstå att de endast gjort det för att de lyssnade på ett sommarprat. Ibland behöver vi människor en putt i rätt riktning för att våga förändra.

   Ps. Jag har sagt upp mig tre gånger utan någon plan för vad jag ska göra sen. Det löser sig alltid. Hellre det än att tillbringa en massa värdefull tid i en tillvaro jag vantrivs i.

   1. H skriver:

    Frågan är väl varför du vantrivts så ofta?

    1. Min e-postadress står på min blogg. Det är bara att maila och så kan vi boka in ett möte där jag får berätta mitt livs historia ett decennium tillbaka. För jag utgår från att du frågar i all välmening och verkligen är intresserad av mitt svar? 😊

   1. I skriver:

    Influensers har faktiskt ett ansvar för det de influerar till.

    1. På vilket sätt är det negativt att influera människor till att göra det bästa av sitt liv i stället för att stanna i en tillvaro de inte trivs i? Jag förstår verkligen inte resonemanget.

     1. I skriver:

      Se Carolines kommentar.

  1. Karin skriver:

   Har jobbat några år nu. Många runt mig som sagt upp sig utan plan. Kan vara det enda vettiga om man inte trivs på jobbet.

 3. Sofia skriver:

  Ditt team tillhörande dina företag verkar vara ett fantastiskt gäng, några tjänster som blir lediga nu när 3 stycken slutar? 🙂

  Kram

 4. Oj jag tycker ändå inte det var speciellt smart att bara säga upp sig utan att tänka ut en plan först. Det känns lite foolish men alla gör på sitt sätt. Jag hade sett till att ha en trygghet först, inte bara kasta mig ut utan livrem. Så inte alls HEJA på den inte. Men dock ett stort lycka till.

  Glöm inte att vila upp dig så att du verkligen orkar med såna dygn också, 6-2 är rätt tuffa dygn med lite sömn. Du vet ju redan vad som kan hända pga sånt. Hoppas det går bra. Stor kram

  1. Har man bra ekonomi så är det väl inga problem?

   Dunt att anta att personen ska sitta hemma och rulla tummarna utan inkomst..

 5. Anneli skriver:

  Underbart Isabella,

  Du är en människa som inspirerar andra att bli sitt bästa jag och som lyfter andra. Ett av mina ledord i livet: Carry as you climb! och det personifierar du genom att lyfta andra på din egen väg upp. Jag blir bara så glad. Tack!

  Varm kram, Anneli

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..