ANNONS

Stockholm

/

…. Och så är jag tillbaka i Sverige. Jag landade från NYC 08.15 imorse. Det känns fint att få plocka de bästa av två världar. Bolagsbyggande i NYC och barndagar här. Idag ska jag hämta barnen redan efter lunch. Först tänkte jag att vi skulle till en park och leka men vädret är sådär så jag ska fråga om de vill vara hemma eller gå till ett museum. Kan gissa att det blir det sistnämnda. Jag har bara en jobblunch på schemat idag (planerade så med flit för att få mer tid med barnen) med bolaget Ellen och andra inbjudna, det ser jag fram emot.

Jag har en förkylning i kroppen som har velat bryta ut sedan början av maj men som jag har hållit inne på grund av tempot som varit. Får se om det bryter ut nu (näsan har börjat rinna) eller om kroppen väntar in efter Almedalen på måndag. På onsdag är jag ledig. Det är fascinerade att kroppen fungerar så. Att det går att styra sina sjukdagar. Hur sunt det är vet jag inte men effektivt i alla fall.

Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar regn, vi hörs senare!

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00