Stockholm

…. Och så är jag tillbaka i Sverige. Jag landade från NYC 08.15 imorse. Det känns fint att få plocka de bästa av två världar. Bolagsbyggande i NYC och barndagar här. Idag ska jag hämta barnen redan efter lunch. Först tänkte jag att vi skulle till en park och leka men vädret är sådär så jag ska fråga om de vill vara hemma eller gå till ett museum. Kan gissa att det blir det sistnämnda. Jag har bara en jobblunch på schemat idag (planerade så med flit för att få mer tid med barnen) med bolaget Ellen och andra inbjudna, det ser jag fram emot.

Jag har en förkylning i kroppen som har velat bryta ut sedan början av maj men som jag har hållit inne på grund av tempot som varit. Får se om det bryter ut nu (näsan har börjat rinna) eller om kroppen väntar in efter Almedalen på måndag. På onsdag är jag ledig. Det är fascinerade att kroppen fungerar så. Att det går att styra sina sjukdagar. Hur sunt det är vet jag inte men effektivt i alla fall.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar regn, vi hörs senare!

 1. Ren skriver:

  Jag är ännu mer effektiv, då jag aldrig blir sjuk! Fast jag har småbarn :p

 2. Helena skriver:

  Att bli sjuk är inget man kan styra över!

 3. Det är ofta så när man kommer hem till tryggheten! Du skriver att du är ledig på onsdag och förstår ju att det måste ta energi att ligga en hel vecka före i planeringen! Men att hyra ett hus när man redan har hus & båt?

  Semestern bygger ju på att slippa passa tider!
  Då ska du flyga fram och tillbaka varje vecka för att hämta och lämna barnen! De måste anpassa sig efter dina rutiner! Det är inte att
  Vara ledig
  Koppla av!

  Ta semester ordentligt och logga ut ifrån sociala medier i alla fall fjorton dagar! Lyssna
  På en äldre person som en gång i världen varit

  Socialarbetare!
  Take care!

 4. Malin skriver:

  Fantastiskt prat! Och låtvalet 😍 kan se hur du har på Diana Ross på högsta i planet o bara flyger över land o riken påväg till och i ditt egna rike! Vilken kraft du besitter, din egen absolut bästa vän och kompanjon, HEJA!

 5. Anette skriver:

  Styra sina sjukdagar……??? Hur kan man nu göra de,blir man sjuk så blir man.

  1. Lotta skriver:

   Många gånger så bryter inte förkylning mm ut föraren man blir ledig och inte håller igång så mycket. Jag är likadan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..