ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ett bländande leende

/

I samarbete med SmileBright

Tänder och munhygien har alltid varit superviktigt för mig. Det började med att jag hade jättesnea tänder när jag växte upp som tonåring. Jag fick tandställning rätt sent, den togs ut precis innan min 18årsdag och herregud vad glad jag var för det. Tandställningen satt inne i fyra år. Första året hade jag en hemsk gomställning och efter det hade jag massor med gummisnoddar i munnen under en period, inte en roligt för tonåring!

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter dom åren med tandställning är det så viktigt för mig med tänder. Jag har alltid tandborste och tandkräm i handväskan. Mitt leende har dessutom blivit lite av mitt signum, jag ler nästan alltid med tänder på bild.

Jag får så mycket frågor om hur jag får så vita tänder. Tidigare under tonåren blekte jag mina tänder hos en tandläkare, men nu har det hänt så mycket inom tandblekning! Så bra att idag kan man göra det hemma på 10 min, det hinner alla.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har använt SmileBright Teeth Whitening ett tag nu och är verkligen så nöjd! Produkten är superenkel att använda, man sätter munstycket på lampmaskinen och fyller med en gel innan man stoppar in i munnen. Sen sätter du på lampan och håller mot tänderna i 10 min. Skölj bara ur munnen och du är klar! Så bra att det bara innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot munnen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Förut var tandblekning dyrt, illande och krångligt. Idag är det inte det! Det är den röda tråden som jag följer i alla mina skönhetsknep, det måste vara fort och vara enkelt. När jag har haft en period av mycket kaffe och vin kan jag enkelt putsa upp tänderna igen genom att bleka själv. SmileBright har dessutom en 100% customer satisfaction guarantee vilket är fantastiskt. Med koden ”Isabella” får ni just nu 20% rabatt, och de har just nu ett erbjudande på 50% så ni sparar ytterligare 20% med min kod. Ni hittar produkten här!

I samarbete med SmileBright

20

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00