Ett bländande leende

I samarbete med SmileBright

Tänder och munhygien har alltid varit superviktigt för mig. Det började med att jag hade jättesnea tänder när jag växte upp som tonåring. Jag fick tandställning rätt sent, den togs ut precis innan min 18årsdag och herregud vad glad jag var för det. Tandställningen satt inne i fyra år. Första året hade jag en hemsk gomställning och efter det hade jag massor med gummisnoddar i munnen under en period, inte en roligt för tonåring!

Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter dom åren med tandställning är det så viktigt för mig med tänder. Jag har alltid tandborste och tandkräm i handväskan. Mitt leende har dessutom blivit lite av mitt signum, jag ler nästan alltid med tänder på bild.

Jag får så mycket frågor om hur jag får så vita tänder. Tidigare under tonåren blekte jag mina tänder hos en tandläkare, men nu har det hänt så mycket inom tandblekning! Så bra att idag kan man göra det hemma på 10 min, det hinner alla.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har använt SmileBright Teeth Whitening ett tag nu och är verkligen så nöjd! Produkten är superenkel att använda, man sätter munstycket på lampmaskinen och fyller med en gel innan man stoppar in i munnen. Sen sätter du på lampan och håller mot tänderna i 10 min. Skölj bara ur munnen och du är klar! Så bra att det bara innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot munnen.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Förut var tandblekning dyrt, illande och krångligt. Idag är det inte det! Det är den röda tråden som jag följer i alla mina skönhetsknep, det måste vara fort och vara enkelt. När jag har haft en period av mycket kaffe och vin kan jag enkelt putsa upp tänderna igen genom att bleka själv. SmileBright har dessutom en 100% customer satisfaction guarantee vilket är fantastiskt. Med koden ”Isabella” får ni just nu 20% rabatt, och de har just nu ett erbjudande på 50% så ni sparar ytterligare 20% med min kod. Ni hittar produkten här!

I samarbete med SmileBright

 1. Lotta skriver:

  Tack för erbjudande, tyvärr skulle jag inte hinna med att bleka tänderna 2-3 ggr i veckan pga att jag lever ett så pass hektiskt liv.

  1. I skriver:

   Du Lotta kan väl hyra en tandblekare som kommer hem till dej, blandar geggan och hjälper dig sätta in den. Under tiden kan du kolla börsen eller vad som helst. Lätt som en plätt.

 2. m skriver:

  Du brukade väl bleka tänderna hos Eva.

 3. Emilia skriver:

  Vart har folk frågat om dina tänder? Det har jag aldrig sett.

  1. Lotta skriver:

   Emilia visst pratas det om Isabella men jag har aldrig någonsin hört någon nämna tänderna. Måste ha missat det i så fall.

 4. Petra skriver:

  Hej Isabella!
  Ditt sommarprat var så inspirerande, bra jobbat!
  Men till min fråga – nu när du bott i New York från och till ett tag, har du möjlighet att lista dina favoritrestauranger, -barer, -frukostställen och -hotell? Ska dit i höst för första gången och du har ju inte dålig smak direkt! Kram på dig!!

 5. Maria skriver:

  Tur man råkar ha vita tänder, slipper bleka dom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..