Lägenhet i NYC!

… Det har verkligen varit en fantastisk söndag! Lägenheten är vald (herregud!) och vi har haft en trevlig dag med nya bolagets delägare Kyle. Han bor i LA idag och kommer att pendla mellan LA och NYC. Så roligt. Jag är verkligen glad över att ha hittat hem här i NYC, Upper East känns helt rätt och jag längtar efter att hitta en vardag här. Det blir inte bättre. Lugna barnveckor på Lidingö och sthlmskontoret och gasa-veckor i NYC med kontor och boende där.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här är Scott min MUA i NYC

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Frukost och jobb med Marisol och Charlotte

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vårt nya hem!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hallen

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Där ser ni parken!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mitt sovrum, det finns totalt tre

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunch på Jojo med vår nya partner Kyle

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så glad att vara här. Snart väntar middag med nya kollegor i USA. När jag vaknar har sommarpratet redan sänds i Sverige. Jag är nervös, jag är van att det stormar men att bli recenserad på detta sätt går inte att vänja sig vid. Puh. Hoppas hoppas ni gillar mitt sommarprat.

Stor kram på er.

 1. Så grymt bra sommarprat! Haft några deppiga dagar, men efter att lyssnat på ditt program mådde jag bättre med påminnelsen att allting är möjligt och att magkänslan är den viktigaste att lyssna på! Tack för peppen!

 2. TM skriver:

  Bara jag som ser 5 kommentarer av 165 stycken som det står att det ska vara? Tycker att det har varit så ofta den sista tiden? Dvs att det ska vara många som har kommenterat, men endast ett fåtal kommentarer är synliga? Är det min webbläsare som buggar eller fel på räkneverket?!

 3. Jag lyssnade på sommarprogrammet för första gången på flera år. Bra program och bra valda låtar!

 4. Anna skriver:

  Jättebra sommarprat, fint, ärligt och modigt! Så kul att du fått så fina betyg i tidningarna för ditt sommarprat och så mycket fina hyllningar. Det är du värd och förstår att det är rörande. Heja dig Isabella!

 5. Carina skriver:

  Kommenterar väldigt sällan, men nu vill jag! Måste säga viktigt otroligt starkt sommarprat & vilken grym person du är! Kör hårt i livet 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..