ANNONS

Lägenhet i NYC!

/

… Det har verkligen varit en fantastisk söndag! Lägenheten är vald (herregud!) och vi har haft en trevlig dag med nya bolagets delägare Kyle. Han bor i LA idag och kommer att pendla mellan LA och NYC. Så roligt. Jag är verkligen glad över att ha hittat hem här i NYC, Upper East känns helt rätt och jag längtar efter att hitta en vardag här. Det blir inte bättre. Lugna barnveckor på Lidingö och sthlmskontoret och gasa-veckor i NYC med kontor och boende där.

Copyright 2019. All rights reserved.

Här är Scott min MUA i NYC

Copyright 2019. All rights reserved.

Frukost och jobb med Marisol och Charlotte

Copyright 2019. All rights reserved.

Vårt nya hem!

Copyright 2019. All rights reserved.

Hallen

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Där ser ni parken!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Mitt sovrum, det finns totalt tre

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Lunch på Jojo med vår nya partner Kyle

Copyright 2019. All rights reserved.

Så glad att vara här. Snart väntar middag med nya kollegor i USA. När jag vaknar har sommarpratet redan sänds i Sverige. Jag är nervös, jag är van att det stormar men att bli recenserad på detta sätt går inte att vänja sig vid. Puh. Hoppas hoppas ni gillar mitt sommarprat.

Stor kram på er.

168

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00