ANNONS

Varma sommardagar

/

I samarbete med Ellos

Att klara sig undan de allra varmaste dagarna i Stockholm har sina knep. I huset har vi förberett oss med AC och fläktar. I bilen svalkar jag mig med en islatte. I NYC får man springa in på butiker där AC:n sprutar. De dagar jag spenderar på kontoret föredrar jag att klä mig svalt. Det blev en sådan outfit nu i veckan. Året om älskar jag att gå barbent, men att skippa en kappa ovanpå allt är otroligt befriande. Sommaren har sin charm.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kommer aldrig tröttna på klädesplagg som dessa. Mellan möten och lunchshopping blev detta en fin, sommarvänlig outfit. Ser fram emot resten av sommaren. Sascha har rensat garderoben på höst- och vinterkläder, så skönt! Bara fina plagg och tunna tygmaterial nu. Möjligheterna för somriga klädesplagg i min garderob nu är oändliga. Det ska bli fantastiskt att välja inför min semester!

IL

Foto: Picasa

Så fin överdel från Ellos egna kollektion! Med en klassisk ljuvlig svart kjol nertill. Jag blir så glad av att hitta guldkorn som dessa. Denna svala topp i beige färg kommer även bli fin till en kjol i liknande ton. Hur fint?

I samarbete med Ellos

3
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00