Tillbaka i NYC

Vi hade lite struligt igår, en hund sniffade upp en halv banan i Charlottes väska och fastnade i tullen och jag blev också stoppad. Vår chaufför dumpade oss och allt vi hade bokat när vi landat fick ändras om. Istället för att komma in till stan vid fyra var vi där sju. På plats kom Scott som sminkar mig här borta men inte hår och när house cleaning skulle packa upp mina väskor hade någon låst dom så de fick ringa på vaktmästaren. Men inom loppet av 30 minuter var jag ändå redo och fixad inför middagen!

Det är tur att man kan vara snabb : )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bild från planet, jag tar alltid med mig eget örngott i silke. Jag sov hela resan.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

The Mark!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för middag, 30 min efter ankomst…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Marisol och Charlotte är både två jämt i telefon. Vilket såklart är bra. Marisol är ju CSR och kommunikations-ansvarig för mig. Nu inför sommar i P1 så är det ett rätt högt tryck från journalister så hon har att göra.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Middag på mysiga Waverly Inn

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och glass till dessert på Van Leeuwen

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Världens bästa lördagkväll

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag sov ut imorse, beställde kaffe och alldeles strax kommer Scott och fixar mig sedan väntar jobbfrukost med kollegorna, se lägenheten och sedan möten hela eftermiddagen.

 1. Elin skriver:

  När jag läser hur mycket hjälp du har med allt så tänker jag direkt på ett barn. Jag lägger ingen värdering i det, tror inte att du är som ett barn, men det är det jag tänker på. Hjälp med att laga mat, städa, packa, packa upp, göra sig iordning…det är precis det jag gör för min son som är 2 år.

 2. M skriver:

  Fyndade ditt balsam (halvaprisetkorg) på Dollarstore idag, toppen. 😀👍

 3. Ika skriver:

  Men varför kan du inte fixa till dig själv? Kamma till håret o pudra näsan….
  Jag bara undrar inget elakt alls.

 4. Lena skriver:

  Jag älskar verkligen Donald Trumps citat på menyn! Hahaha!! Undrar vilken slags mat han gillar då – McDonalds antagligen…? Kul att restaurangen nästan tar kommentaren som en komplimang 😉

 5. Otroligt att du kan sova hela flygresan. Jag kan inte sova en blund! Men du är ju van att flyga!

  1. Vj skriver:

   Och tar piller för att sova.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..