ANNONS

Tillbaka i NYC

/

Vi hade lite struligt igår, en hund sniffade upp en halv banan i Charlottes väska och fastnade i tullen och jag blev också stoppad. Vår chaufför dumpade oss och allt vi hade bokat när vi landat fick ändras om. Istället för att komma in till stan vid fyra var vi där sju. På plats kom Scott som sminkar mig här borta men inte hår och när house cleaning skulle packa upp mina väskor hade någon låst dom så de fick ringa på vaktmästaren. Men inom loppet av 30 minuter var jag ändå redo och fixad inför middagen!

Det är tur att man kan vara snabb : )

Copyright 2019. All rights reserved.

Bild från planet, jag tar alltid med mig eget örngott i silke. Jag sov hela resan.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

The Mark!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för middag, 30 min efter ankomst…

Copyright 2019. All rights reserved.

Marisol och Charlotte är både två jämt i telefon. Vilket såklart är bra. Marisol är ju CSR och kommunikations-ansvarig för mig. Nu inför sommar i P1 så är det ett rätt högt tryck från journalister så hon har att göra.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Middag på mysiga Waverly Inn

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Och glass till dessert på Van Leeuwen

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Världens bästa lördagkväll

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag sov ut imorse, beställde kaffe och alldeles strax kommer Scott och fixar mig sedan väntar jobbfrukost med kollegorna, se lägenheten och sedan möten hela eftermiddagen.

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00