ANNONS

Ny livsfas, NYC och Douglas

/

Idag väntar NYC! Jag har längtat massor! Jag flyger med Charlotte och Marisol idag. Vi ska strax ses på Vip:en på Arlanda och börja resan med en god frukost tillsammans. Sedan väntar full fart i NYC. Vi har tre bolag/konton att stänga innan sommaren till byrån och förhoppningsvis kan jag signera lägenheten på söndag också. Det känns viktigt att Charlotte får se den innan då hon ska bo där på heltid. Dessutom ska vi umgås med byråns nya delägare. Så himla spännande med säte i NYC och en amerikansk delägare! Jag är bara i USA till på tisdag så det blir en intensiv resa. Jag har dessa dagar, kontoret onsdag-fredag och Almedalen måndag-onsdag och efter det checkar jag ut. Jag är så tacksam över att jag har ett och samma hus i Frankrike i fem veckor. När man flänger så mycket i jobbet känns det underbart att få ha en sommarbas. Sally och Gillis är så peppade att få komma till Frankrike. De har längtat i månader vilket är så gulligt. Jag och Lovisa kommer att turas om att flyga fram och tillbaka med barnen till Odd. I huset i Frankrike kommer förutom Lovisa även Lisa att hjälpa till. Ida går på mammaledighet i höst så jag fasar in Lisa i vår familj. Så roligt.

Ida har jobbat med mig sedan jag väntade Sally och efter skilsmässan har hon varit med oss varje dag (två år nu!) så det kommer att kännas märkligt när hon är borta i ett år men sjävklart är jag otroligt glad över att hon ska bli mamma!

Här var Ida och barnen och jag i Palma förra året när livet blev lite upp och ner ett tag. Hon har varit en enorm trygghet för mig under åren. Ni ser inte alltid dessa människor i mina kanaler men jag har verkligen ett fantastiskt gäng som hjälper mig bakom kulisserna. Även de vaktteam jag jobbar med idag, de har också blivit en trygghet. Jag träffar ju någon av dom varje dag i princip så det är klart att de blir en del av min vardag.

Jag sa till Ida häromdagen att den livsförändring jag gjorde för över två år sedan när jag skilde mig håller på att ske igen fast på ett nytt sätt. Nu väntar ytterligare en ny fas för oss allihopa. Men först väntar lite välförtjänt semester … : – )

På tal om något helt annat, igår på midsommarafton lanserades Löwengrip på Douglas i Tyskland. Väldigt kul! Denna Day Mask är en stor favorit. Det är alltså en ansiktsmask du kan ha på dagen då den är lite lite färgad men framför allt jämnar den ut huden. Vi hörs i NYC!

55

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00