ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

En enkel boost i självförtroendet

/

I samarbete med Oslo Skin Lab

Skönhet och att känna mig fin är väldigt viktigt för mig. Det är en del av min rustning. Som offentlig person kan jag inte gå till ICA osminkad, utan jag representerar alltid mitt varumärke var jag än befinner mig och vad jag än gör. Förutom att skönhet är en stor del av mitt jobb är det också ett stort intresse, jag tycker om att känna mig fin. Och jag skäms inte över det, för mig är yttre skönhet väldigt viktigt. Oslo Skin Labs The Solution är en bidragande faktor till att jag känner mig extra fin varje dag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gillar som ni vet allt som underlättar. Sömn, rätt mat och vatten är viktiga investeringar för skönhet. Men Oslo Skin Lab är också en del av investeringen. Jag har använt kollagenpulvret i mer än ett halvår och det är verkligen så smidigt, enkelt och fungerar verkligen. Nu när jag börjar närma mig 30 så förnyas inte kollagenet lika mycket och jag märker ännu mer hur viktigt det är att jag får i mig det. Jag märker faktiskt direkt ifall jag råkar slarva med pulvret, det märks framförallt då på mina celluliter. Precis som att magnesium och omega 3 tillskott är självklarheter för mig så har nu Oslo Skin Lab också blivit det.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Genom hela mitt liv har jag alltid pendlat enormt mycket i vikt, men jag har aldrig känt mig mer eller mindre fin. Det har inte med det att göra! Idag har jag ett starkt självförtroende och en stabil bas i mig själv. Jag är stolt över den jag är. Däremot så gör skönhet jättemycket för mitt kortsiktiga självförtroende. Att få känna att jag har fin hud, hår och kläder gör jätteskillnad och det kan jag ärligt säga. Detta har jag lärt mig nyttja, har jag en dålig dag kan jag försöka förbättra det med exempelvis nya skor eller genom att få håret fixat. Det är så bra att Oslo Skin Lab ger mig en extraboost i självförtroendet vardagligen genom att The Solution minskar mina rynkor, ojämnheter och celluliter.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Ett av mina bästa skönhetstips är att hitta något som känns enkelt, för då blir det av. Ifall du är som jag och också känner dig starkare med ett fint yttre så rekommenderar jag verkligen Oslo Skin Labs The Solution. Det kan vara svårt att hålla alla rutiner, att sova 8h per natt, äta massor med grönsaker och dricka vatten varje dag. Oslo Skin Labs The Solution är en rutin som är enkel att hålla, de små portionspåsarna får plats varsomhelst och kan intas på flera olika sätt. Bra Oslo Skin Lab!

Just nu har Oslo Skin Lab ett superbra erbjudande, 65% rabatt på första paketet. Ni måste testa! Klicka här för att köpa hem världens bästa skönhetsknep!

I samarbete med Oslo Skin Lab

49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00