Solglasögon inför sommaren

I samarbete med CHIMI

Jag använder solglasögon året runt, det är verkligen en accessoar jag inte klarar mig utan. Jag har samarbetet med CHIMI under en period och jag ska visa er mina sommarfavoriter från dem! Som ni vet så älskar jag den filmiska looken, inspirerat av min förebild Marilyn Monroe. Att sätta på sig ett par stora eleganta solglasögon gör verkligen det lilla extra. Min favoritmodell från CHIMI är #008, jag gillar att de är stora och känns väldigt lyxiga. Modellen finns i 10 olika färger och tre linser, så det finns alternativ för alla tillfällen. Det är verkligen härligt att kunna växla mellan olika färger på både bågar och glas beroende på tillfälle.

Chimi Berry 1 bloggen
Berry #008

Chimi berry 2
Berry #008

Dessa svarta solglasögon i modellen Berry #008 från CHIMI är verkligen ett par som fungerar till alla outfits jag bär. Valmöjligheter underlättar alltid för mig. Den här modellen lyfter vilken outfit som helst och är tidlös. Berry #008 är en av 8 modeller.

Chimi peach
Chimi Coco
Första bilden är Peach#008 och andra Coco #008 från en team-lunch häromdagen

Dessa i modellen Peach #008 med svart glas kommer jag definitivt bära i Saint Tropez i sommar! De kommer bli ljuvliga tillsammans med min vita baddräkt. Perfekt för sommarluncher på stranden.

Ett annat par i #008-modellen är Coco #008 som jag valt i transparent glas. Lite mer färgglatt med bruna bågar, men samtidigt elegant. Dessa kommer jag bära när jag behöver lite omväxling från mina mer klassiska solglasögon. Gärna till en beige, somrig outfit. CHIMI är verkligen duktiga på att hitta något för alla.

chimi blogg bild
Alla favoriter samlade! Berry #008, Peach #008, Coco #008 och Litchi #008

Ett par som jag kommer använda ute till havs på båten är Litchi #008. Som de andra modellerna är även dessa stilrena men lite annorlunda bågar. De genomskinliga bågarna kommer passa fint till skärgårdsmiljöerna. Tänk er en härlig baddräkt, kjol, flytväst och Litchi glasögonen!

Ni hittar alla mina favoriter hos CHIMI här! Just nu får ni 15% rabatt på hela Core Collection-sortimentet med koden ISABELLA, erbjudandet gäller fram till den 10 juli. CHIMI har även en butik i Stockholm på Krukmakargatan 31, erbjudandet gäller även där. CHIMI har alltid snabba leveranser och ett års garanti.

I samarbete med CHIMI

 1. Maria skriver:

  Solglasögon året om ?!

  1. A skriver:

   Det är det många som har Maria, det kan vara sol året om, solen kan vara stark även på vintern. Men fortsätt du att leta fel.. 😉

  1. Frida skriver:

   Vi är ganska många som använder solglasögon hela året, finns det något mer bländande än låg vintersol? 😎

 2. Julia skriver:

  Ursnygga solglasögon!
  Trevlig midsommar. 🙂

 3. Solglasögon i inomhusmiljö.
  Jaha…

  1. Veenya skriver:

   Öh, hon sitter ju på en uteservering?

   1. m skriver:

    Uppenbart ensam som att behöva solglasögon där… 😉

    1. Pia skriver:

     Nu vet inte jag men förstår du verkligen inte m?
     Hon reklamfolder solglasögon.
     Snyggare att göra det på en uteservering än hemma vid matbordet kanske?

    1. Ann skriver:

     Men hon fotar ju, för att visa solglasögonen, klart hon har dem på sig då. Är väl inget konstigt.

 4. ÅÅ de va ju jättefina!!! 😎
  jag är ute efter nya solglasögon men vet inte alls vad det ska bli för något nytt nu..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..