ANNONS

Solglasögon inför sommaren

/

I samarbete med CHIMI

Jag använder solglasögon året runt, det är verkligen en accessoar jag inte klarar mig utan. Jag har samarbetet med CHIMI under en period och jag ska visa er mina sommarfavoriter från dem! Som ni vet så älskar jag den filmiska looken, inspirerat av min förebild Marilyn Monroe. Att sätta på sig ett par stora eleganta solglasögon gör verkligen det lilla extra. Min favoritmodell från CHIMI är #008, jag gillar att de är stora och känns väldigt lyxiga. Modellen finns i 10 olika färger och tre linser, så det finns alternativ för alla tillfällen. Det är verkligen härligt att kunna växla mellan olika färger på både bågar och glas beroende på tillfälle.

Chimi Berry 1 bloggen
Berry #008

Chimi berry 2
Berry #008

Dessa svarta solglasögon i modellen Berry #008 från CHIMI är verkligen ett par som fungerar till alla outfits jag bär. Valmöjligheter underlättar alltid för mig. Den här modellen lyfter vilken outfit som helst och är tidlös. Berry #008 är en av 8 modeller.

Chimi peach
Chimi Coco
Första bilden är Peach#008 och andra Coco #008 från en team-lunch häromdagen

Dessa i modellen Peach #008 med svart glas kommer jag definitivt bära i Saint Tropez i sommar! De kommer bli ljuvliga tillsammans med min vita baddräkt. Perfekt för sommarluncher på stranden.

Ett annat par i #008-modellen är Coco #008 som jag valt i transparent glas. Lite mer färgglatt med bruna bågar, men samtidigt elegant. Dessa kommer jag bära när jag behöver lite omväxling från mina mer klassiska solglasögon. Gärna till en beige, somrig outfit. CHIMI är verkligen duktiga på att hitta något för alla.

chimi blogg bild
Alla favoriter samlade! Berry #008, Peach #008, Coco #008 och Litchi #008

Ett par som jag kommer använda ute till havs på båten är Litchi #008. Som de andra modellerna är även dessa stilrena men lite annorlunda bågar. De genomskinliga bågarna kommer passa fint till skärgårdsmiljöerna. Tänk er en härlig baddräkt, kjol, flytväst och Litchi glasögonen!

Ni hittar alla mina favoriter hos CHIMI här! Just nu får ni 15% rabatt på hela Core Collection-sortimentet med koden ISABELLA, erbjudandet gäller fram till den 10 juli. CHIMI har även en butik i Stockholm på Krukmakargatan 31, erbjudandet gäller även där. CHIMI har alltid snabba leveranser och ett års garanti.

I samarbete med CHIMI

12
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00