ANNONS

Beslutsångest

/

Onsdag och exakt två veckor kvar till semester. NYC på lördag (en snabbis dit på grund av signera avtal och träffa kunder som vi vill stänga innan sommaren – Nya byrån) och sedan väntar några dagar i Stockholm, en helg ute med båten om det är fint väder och sedan Almedalen måndag-onsdag. På tisdag har jag bjudit in ett gäng för att berätta mer om min stiftelse. Men sedan efter det är det alltså semester. Huset i Frankrike och några dagar på filmfestivalen på Ischias i Italien. Annars inga större planer.

Helt fantastiskt.

Dagen idag har varit full av möten. När jag kom hem fick jag naglarna fina och sedan la jag mig i sängen och stirrade upp i taket en timma och lyssnade på ABBA. Jag behövde det.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Produktmöten, dagens stora beslut….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Välja pad till en ny exfoliant

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Detta brukar också vara ett stort beslut men nu var jag så inne på rött!

29
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00