Långa dagar

Jag har varit igång 06-01 i snart två månader nu utan knappt någon ledighet på kvällarna. Nu börjar jag bli riktigt trött men det är inte långt kvar till välförtjänst semester. Jag gasar på in i det sista. Därför blir alla bloggens inlägg vid midnatt. Idag har jag haft möten hela dagen, träffat min bank med min nya VD och presenterat allt jag har på gång. Träffat ett VC-bolag som flugit hit till Stockholm för Löwengrips räkning, vi har haft möten och middag på Teatergrillen. Jag har hunnit gjort content för en kund, ägnat 30 minuter av min lunch inne på Nathalie Schuterman för shopping inför NYC. EFTER jobbmiddagen så väntade ytterligare ett jobb-pass med min producent för Sommar i P1. Vi satt hos mig och filade på min text från 20.30 till 23.30. Puh. Lång dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

23.25 hos mig ikväll, skriva, skriva och massa putsande på texten. Tänk, imorgon spelar jag in mitt Sommarprat. Vilken resa det har varit att skriva det. Jag är så tacksam över att ha haft Fabian som producent. Ett riktigt superteam.

 1. Ska bli spännande att lyssna på ditt sommarprat. Nu när sommaren börjar närma sig, kan du inte ha ett ”hitta nya vänner”-inlägg igen?

 2. Linn skriver:

  Fast jobbar 06-01 har du ju knappast gjort. Eller just det du räknar ju in äta frukost, träna, bli sminkad, få håret fixat, shoppa mm i din arbetsdag. Sånt vi andra gör innan och efter arbetstid.

  1. Ann skriver:

   Varit igång 06-01 står det. Hon skriver inte att hon jobbat 06-01 utan varit igång, som i att varit vaken och igång.

  1. M skriver:

   Har vi andra samma jobb som henne där sånt krävs? Näe.

 3. Ninni skriver:

  Dra ner på tempot innan hälsan säger ifrån!

 4. Maria skriver:

  Du var ju ut med båten i helgen, räknas det som jobb ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..