ANNONS
Integritet på Tailsweep

Långa dagar

/

Jag har varit igång 06-01 i snart två månader nu utan knappt någon ledighet på kvällarna. Nu börjar jag bli riktigt trött men det är inte långt kvar till välförtjänst semester. Jag gasar på in i det sista. Därför blir alla bloggens inlägg vid midnatt. Idag har jag haft möten hela dagen, träffat min bank med min nya VD och presenterat allt jag har på gång. Träffat ett VC-bolag som flugit hit till Stockholm för Löwengrips räkning, vi har haft möten och middag på Teatergrillen. Jag har hunnit gjort content för en kund, ägnat 30 minuter av min lunch inne på Nathalie Schuterman för shopping inför NYC. EFTER jobbmiddagen så väntade ytterligare ett jobb-pass med min producent för Sommar i P1. Vi satt hos mig och filade på min text från 20.30 till 23.30. Puh. Lång dag.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

23.25 hos mig ikväll, skriva, skriva och massa putsande på texten. Tänk, imorgon spelar jag in mitt Sommarprat. Vilken resa det har varit att skriva det. Jag är så tacksam över att ha haft Fabian som producent. Ett riktigt superteam.

29
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00