Hålla energin uppe

I samarbete med Mat.se

Tempot är fortfarande högt, hela teamet gasar på inför sommarsemestern. En viktig hörnsten för att hålla uppe energin är att alla får i i sig den näring de behöver. Jag känner verkligen av när jag slarvar med maten. Anna har varit en avgörande part där, jag njuter varje dag hon är hemma hos mig och lagar mat. Livet är för kort för att äta tråkig mat!

till blogg mat.se

När tempot är så här högt är det viktigt med allt som underlättar vardagen. Jag har som ni vet haft ett långt samarbete med mat.se och de är verkligen ett företag som underlättar min och många andras vardag. När jag har kommit hem från en resa är det fantastiskt att kylskåpet är fyllt med alla mina favoriter. Bland det ljuvligaste jag vet är första frukosten hemma med barnen efter en resa. Då sitter vi gärna länge och äter vår frukost tillsammans.

story 3 + blogg mat.se

Nu är det många som preppar inför midsommar, mycket mat som ska lagas och förberedas. Jag kommer antagligen inte fira en klassisk midsommar i år utan det kanske blir utomlands. Som tur är klarar jag mig alldeles utmärkt utan gravad lax och köttbullar.. 🙂 Förut var svensk husmanskost en favorit hos mig men nu njuter jag mest av de asiatiska och italienska smakerna. Kanske ett midsommarbord med misolax eller en capresesallad istället?

Varesig man behöver handla för många inför ett stort midsommarfirande eller fylla kylen inför att man kommer hem efter midsommar så gör mat.se det lätt för dig. Dessutom har de leverans på midsommaraftons förmiddag! Just nu får alla nya kunder 200kr rabatt när ni handlar för över 700kr. Koden är ISABELLA200 och gäller t.om. 31 juli och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ni hittar till mat.se här!

I samarbete med Mat.se

 1. Jenny skriver:

  Men det är väl ingen som äter köttbullar som traditionell midsommarmat heller😅

  1. A skriver:

   Jo det är många som äter köttbullar och janson även på midsommar.

 2. Anna skriver:

  Hur går det med att du skulle börsnotera dig själv? (Löwengrip invest) Hur funkar det med att ”lämna Sverige?”

  Och när kommer Löwe?

 3. Helene skriver:

  Varför flaskvatten??? Har inte kocken något ansvar att tänka på miljön??

  1. Ulrika skriver:

   Men lägg ner! Isabella är ju knappt hemma något så knappast att det går åt så väldans många flaskor!
   Köper du aldrig en plastflaska eller take away kaffe? Nä så klart inte!

 4. Gasen i botten nu så ni kan njuta av den ljuvliga sommaren!!!

 5. Det vill ju så gärna använda mig av mat.se men de har inte de vi söker och behöver, sen är de inte ens billigare än mataffären vi handlar på heller så det lönar sig verkligen inte. Men som jag önskar att jag kunde!
  hade varit kul att testa och härligt att få hem allt. Men oftast kostar det plockavgift och sen hemkörning och allt som allt blir det en extra kostnad på mer än 200 kr typ så i slutendan hamnar matkostnaden på något orimligt / vecka så ja jag vet inte, är nog inget för mig ändå. 🙁

  Men jag håller med dig med om att livet är för kort för att äta dåligt.

  1. Sofia skriver:

   Skriv en bok…

  1. Lisa skriver:

   Du kan beställa samma på Ica hämta eller hemort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..