ANNONS

Hålla energin uppe

/

I samarbete med Mat.se

Tempot är fortfarande högt, hela teamet gasar på inför sommarsemestern. En viktig hörnsten för att hålla uppe energin är att alla får i i sig den näring de behöver. Jag känner verkligen av när jag slarvar med maten. Anna har varit en avgörande part där, jag njuter varje dag hon är hemma hos mig och lagar mat. Livet är för kort för att äta tråkig mat!

till blogg mat.se

När tempot är så här högt är det viktigt med allt som underlättar vardagen. Jag har som ni vet haft ett långt samarbete med mat.se och de är verkligen ett företag som underlättar min och många andras vardag. När jag har kommit hem från en resa är det fantastiskt att kylskåpet är fyllt med alla mina favoriter. Bland det ljuvligaste jag vet är första frukosten hemma med barnen efter en resa. Då sitter vi gärna länge och äter vår frukost tillsammans.

story 3 + blogg mat.se

Nu är det många som preppar inför midsommar, mycket mat som ska lagas och förberedas. Jag kommer antagligen inte fira en klassisk midsommar i år utan det kanske blir utomlands. Som tur är klarar jag mig alldeles utmärkt utan gravad lax och köttbullar.. 🙂 Förut var svensk husmanskost en favorit hos mig men nu njuter jag mest av de asiatiska och italienska smakerna. Kanske ett midsommarbord med misolax eller en capresesallad istället?

Varesig man behöver handla för många inför ett stort midsommarfirande eller fylla kylen inför att man kommer hem efter midsommar så gör mat.se det lätt för dig. Dessutom har de leverans på midsommaraftons förmiddag! Just nu får alla nya kunder 200kr rabatt när ni handlar för över 700kr. Koden är ISABELLA200 och gäller t.om. 31 juli och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ni hittar till mat.se här!

I samarbete med Mat.se

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00