En dag i skärgården

En sak är säker; jag kommer att vilja tillbringa alla lediga dagar i Sverige i skärgården på min fantastiska båt. I dag släppte jag inte ratten en enda gång knappt. Jag älskar ju att köra bil men att köra en båt är faktiskt betydligt roligare. Det är en enorm frihetskänsla – Jag vill vara ute jämt. Idag stod Wilma bredvid mig hela tiden som stöd och mycket av mina gamla kunskaper sitter kvar – Så bra! Det svåraste är att lägga till, idag övade jag både på att lägga till vid en klippa samt på gästbryggan vid Grinda men det gick bra.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv tio imorse kom Michaela och barnen över. Vi gick ner till båten direkt där Wilma väntade redo. På med flytvästar och sedan körde vi mot en klippa där vi fikade.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det går att göra denna del helt till en solsäng men det får bli när jag har annat sällskap.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tolv lämnade vi av våra vänner, Lovisa anslöt sig och sedan körde vi till Grinda och åt lunch på världshuset. Det var första gången som jag la till själv från ratten och inte var den som hoppade i land (typisk fru-uppgift, kräks) och det jag klarade det på första försöket.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så god mat på Grinda Värdshus!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi köpte med oss glass och kaffe från lanthandeln på ön. Jag vill alltid handla allt möjligt när jag är på en lanthandel, det ligger djupt i mig att stötta entreprenörer hela tiden.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan körde vi hem och tog ett kvällsbad på stranden vid vår brygga. Jag är så tacksam över mitt livs kontraster. Förra söndagen var jag i NYC och kikade på lägenheter vid Central Park och denna söndag -Ute med båten i Stockholms skärgård. Det är precis så jag vill ha det.

 1. A skriver:

  Vilket härligt inlägg, så fina bilder, ser ut som en underbar dag! Så fin babyshower ni hade också. Härligt med kontraster i livet!

 2. Så härligt det ser ut! Älskar att du är så Power! ;D är ska ingen man komma och komma och knuffa en åt sidan, kan själv! – och du gör det garanterat bättre! Ser fram emot många långa hakor i sommar vid alla bryggor och klippor du kommer att lägga till vid! Så bäst! <3

  1. B skriver:

   Bättre?! 😂

 3. mmmmm skriver:

  Vi är inte eniga om mycket Bella och jag, men skrattade högt åt ”typisk fru-uppgift, kräks”!! Känner igen det alltför väl, allting som är tråkigt och jobbig markservice förväntas kvinnan göra så fort det handlar om friluftsliv, aldrig att hon får göra det som är kul; köra bil, skoter, ordna med fiskespön, fiska med barnen osv osv. Alltid mannen som gör allt som är sport och kvinnan ska vara passiv bredvid eller sköta det nödvändiga.

  1. m skriver:

   Får och får, rätt få män som tvingar kvinnorna att utföra dessa uppgifter. Upp till var och en att skapa sin egen plats i ett förhållande annars får man väl skylla sig själv. Finns nog säkert många som kräks över alla kvinnor som inte ens kan ta hand om ett hem idag om det skulle behövas. Tur nog är alla olika och det är valfriheten som räknas och inte vem som kräks på vem. 😉

   1. Ninni skriver:

    till sign m: Där satt den!Så BRA kommentar!👏

   1. Håller med! Lär väl kunna säga vad man vill göra!
    Tror snarare frun själv anser sig för dålig eller rädd.

  1. Anonym skriver:

   Trist att höra att många är i ett ojämnställt förhållande. Dags att byta upp sig kanske? Det är ju trots allt 2019, inte 1919…

 4. Annika skriver:

  Haha klockren kommentar ”typiskt fru-uppgift, jag kräks!” 😂 Känner samma sak!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..