ANNONS

En dag i skärgården

/

En sak är säker; jag kommer att vilja tillbringa alla lediga dagar i Sverige i skärgården på min fantastiska båt. I dag släppte jag inte ratten en enda gång knappt. Jag älskar ju att köra bil men att köra en båt är faktiskt betydligt roligare. Det är en enorm frihetskänsla – Jag vill vara ute jämt. Idag stod Wilma bredvid mig hela tiden som stöd och mycket av mina gamla kunskaper sitter kvar – Så bra! Det svåraste är att lägga till, idag övade jag både på att lägga till vid en klippa samt på gästbryggan vid Grinda men det gick bra.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv tio imorse kom Michaela och barnen över. Vi gick ner till båten direkt där Wilma väntade redo. På med flytvästar och sedan körde vi mot en klippa där vi fikade.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Det går att göra denna del helt till en solsäng men det får bli när jag har annat sällskap.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tolv lämnade vi av våra vänner, Lovisa anslöt sig och sedan körde vi till Grinda och åt lunch på världshuset. Det var första gången som jag la till själv från ratten och inte var den som hoppade i land (typisk fru-uppgift, kräks) och det jag klarade det på första försöket.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Så god mat på Grinda Värdshus!

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi köpte med oss glass och kaffe från lanthandeln på ön. Jag vill alltid handla allt möjligt när jag är på en lanthandel, det ligger djupt i mig att stötta entreprenörer hela tiden.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan körde vi hem och tog ett kvällsbad på stranden vid vår brygga. Jag är så tacksam över mitt livs kontraster. Förra söndagen var jag i NYC och kikade på lägenheter vid Central Park och denna söndag -Ute med båten i Stockholms skärgård. Det är precis så jag vill ha det.

48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00