Vad vill ni höra i mitt sommarprat?

Mitt sommarprat sänds ju den 24 juni. Men trots att det är kort inpå bad jag att få spela in mitt program efter presskonferensen. Jag ville nämligen så gärna få fråga er om delar ni önskar att ha med. Många av er har följt mig i halva mitt liv och jag vill även att ni ska tycka att det är intressant. Jag är nästan klar men det finns rader kvar. Först skrev jag mina 15 sidor som ett sommarprat är men sedan raderade jag halva. Sedan har jag hållit på sådär fram till och tillbaka. Men jag antar att det är en process som många av värdarna går igenom. Så stort.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst, jag lyssnar gärna in vad ni skulle vilja höra. Jag har helgen på mig efter nattning att uppdatera texten. På tisdag ska jag spela in i en studio. Nu ska jag göra en kopp té, äta barnens rester av fredagsmyset och gå igenom musiklistan och matcha med rätt stycken. Det är väldigt roligt att få göra det här. Enormt svårt. Men roligt. Jag var inte alls säker på att jag skulle tacka ja men jag är stolt över att jag vågar det här. Puh! Stor kram.

 1. När har du varit på botten i livet? Vad gjorde du för att ta dig upp, utöver jobb 🙂
  Hur kan du tro på dig själv så mycket? En helt fantastisk egenskap, men hur gjorde du för att komma dit? Har det alltid varit så?
  Vad har du för ambitioner som förälder, hur är man en bra förälder?
  Vill du ha fler barn?

  Kram!

 2. Hanna skriver:

  Personligt, det som format dig och händelser som vart avgörande. Själva företagandet får man ju ändå mycket av på bloggen.

 3. Julia skriver:

  Personligt, relationer, ”hemlisar”, inte så mycket jobb (vet att det är en stor del av ditt liv men vi får veta så mycket om det i bloggen som det är)

  Ser fram emot 24 juni 🙌💕

 4. TS skriver:

  Hej!
  Kul ju! Skulle vilja veta hur du har kommit över jante, och inte påverkas av vad andra tycker utan gör som du vill. Tänker att du kör på men antar att det inte alltid varit så 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..