ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad vill ni höra i mitt sommarprat?

/

Mitt sommarprat sänds ju den 24 juni. Men trots att det är kort inpå bad jag att få spela in mitt program efter presskonferensen. Jag ville nämligen så gärna få fråga er om delar ni önskar att ha med. Många av er har följt mig i halva mitt liv och jag vill även att ni ska tycka att det är intressant. Jag är nästan klar men det finns rader kvar. Först skrev jag mina 15 sidor som ett sommarprat är men sedan raderade jag halva. Sedan har jag hållit på sådär fram till och tillbaka. Men jag antar att det är en process som många av värdarna går igenom. Så stort.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst, jag lyssnar gärna in vad ni skulle vilja höra. Jag har helgen på mig efter nattning att uppdatera texten. På tisdag ska jag spela in i en studio. Nu ska jag göra en kopp té, äta barnens rester av fredagsmyset och gå igenom musiklistan och matcha med rätt stycken. Det är väldigt roligt att få göra det här. Enormt svårt. Men roligt. Jag var inte alls säker på att jag skulle tacka ja men jag är stolt över att jag vågar det här. Puh! Stor kram.

175

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00