Sommar i P1

Vilken dag!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Jag var lite trött imorse så gissa vem som somnade när jag fick mitt hår fixat! Jag lider lite av sömnbrist just nu. Men det är okej.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men sedan var det dags för ny energi och förbereda mig för presskonferens. Här ser ni mig och min producent Fabian

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag är otroligt stolt över att få vara en av årets sommarvärdar. Mitt tal är 24 juni.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar London och en välgörenhetsbal på Clarence House som Prins Charles bjuder in till. Vi flyger från Bromma, tydligen har det aldrig varit såhär fullt här tidigare med privatjets. Först förstod jag inte varför det var så just idag men det är ju Brilliant Minds! Vi hörs sen!

 1. C2 skriver:

  Läste i Expressen att du ska lämna Sverige. Jag hoppas att det går bra för dig i US.
  Hur gör ni då med barnen och deras skolgång.
  Lycka till i US. 🌷

 2. Jag kommer lyssna med spänning!

 3. Ska bli så spännande och kul att höra ditt tal/prat. Du är verkligen Sveriges mest intressanta person!

  1. Jj skriver:

   What?! 😂

 4. Anna skriver:

  Kul Isabella, hedersamt! Ser fram emot att lyssna på dig!

  Men av många kommentarer här att döma så verkar det sticka i ögonen på vissa, verkar bittert för somliga. Jag blir så förundrad av att vissa orkar märka ord och bli irriterade på allt, klaga och håna. Kanske du ska prata lite i programmet om dina känslor kring missunnsamhet skvaller och näthat, hoppas det.

 5. Ch skriver:

  Ser fram emot ditt sommarprat. Vore kul om du nämnde hur du hanterar allt skvaller om dig. Speciellt vad du tycker om en viss skvallerblogg som går över gränsen många gånger tycker jag. Hoppas att du har en underbar kväll nu. Du är så cool 🙂

  1. mom skriver:

   Du tror inte att hennes liv är större än en skvallerblogg?
   Tror du att hon bryr sig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..