ANNONS
Integritet på Tailsweep

Polar Music Prize

/

Igår hade Löwengrip Invest en liten lunch för att samla ihop gänget inför sista spurtern innan semestern. Innan vi går på semester väntar London, NYC (signera kunder och boende) och Almedalen. Vi åt på Nobis uteservering.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag använder denna kavaj från Stylein jämt!

Sedan väntar Polarpriset. Jag bytte om till en fantastisk klänning av Lilli Jahilo.

Copyright 2019. All rights reserved.

Min amerikanska gäst heter Paul Hutchinson. Ni får nästan googla honom, en fantastisk människa med stort hjärta. Jag lanserar ju Isabella Löwengrip Stiftelsen lagom till min födelsedag och vi jobbar att jobba tillsammmans med hans organisation som heter The Child Liberation Foundation. Han har räddat över 4000 barn från trafficking. Utöver det så pågar ett stort rehabiliteringsarbete för att barnen ska hitta stödföräldrar, eventuellt adopteras, terapi och tillbaka till skolan. Mr Hutchinson är en hjälte.

Copyright 2019. All rights reserved.

Grandmaster Flash och Kungen. Galan är alltid lika pampig och inspirerande. Danny Saucedo gjorde en fantastisk tribute till Grandmaster flash. Stort tack för att jag fick komma.

Copyright 2019. All rights reserved.

Insidertips: Spara dessa namnhållare. Varje år är det ett nytt djur/figur.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntar middag nummer två på Teatergrillen med gänget från Utah och Hawaii som hade flugit in. Jag tog med mig Charlotte och Marisol. Marisol kommer att bli generalsekreterare för min stiftelse.

En fantastisk sådan.

Jag kommer att berätta mer om min stiftelse längre fram. Men tänk er en ny generation av Anders Walls-stiftelse. Det är dags att föra vidare facklan med att stötta viktiga eldsjälar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kom hem vid midnatt och la mig med mina barn i sängen. Vi tog faktiskt sovmorgon till åtta och myste i sängen länge och åt frukost. Sedan skulle båda iväg på en utflykt! Ikväll tänkte jag och barnen gå ut och äta. De har fått välja resturang. När de har somnat hemma vid åtta kommer kollegor över för jobb. Vi har alla sena USA-möten då pga tidsskillnaden.

Bra onsdag!

32

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00