ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag är med båt!

/

Lång dag idag, klockan är snart midnatt och jag är inte färdig. Såhär har mina dagar sett ut i några veckor nu. Jobb all vaken tid när jag inte är med barnen. Men så är det när något nytt ska etableras. Jag känner igen processen och jag trivs i att vara i den. Mycket men pirrigt.

Dagens look på kontoret

Anna (som lagar vår mat) var ledig idag så jag och barnen åkte till vårt stammishak och åt middag. Eller jag åt en förrätt eftersom jag hade en jobbmiddag hemma efteråt. Det är så roligt att umgås med dessa två. Det är bra övning dessutom tycker jag att gå ut och äta. Öva på bordskick, testa ny mat och beställa.

Copyright 2019. All rights reserved.

Väl hemma så levererades min båt! En ljuvligt fin Finnmaster. I helgen blir det premiärtur. Fantastiskt roligt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan kom Charlotte och Marisol över på jobbmiddag – Vem älskar inte libanesiskt? Vi hade ett telefonmöte med en av våra amerikanska kunder för byrån. Snart är vi up and running. Det går fort! 

Jag hoppas på att sova vid ett senast för imorgon väntar en lång dag, en större presskonferens och sedan en flight till London för att gå på bal inne på Clarence House. Gissa vem som får byta om på flyget igen. Schemat går precis precis ihop.

23
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00