Jag är med båt!

Lång dag idag, klockan är snart midnatt och jag är inte färdig. Såhär har mina dagar sett ut i några veckor nu. Jobb all vaken tid när jag inte är med barnen. Men så är det när något nytt ska etableras. Jag känner igen processen och jag trivs i att vara i den. Mycket men pirrigt.

35f9d198 f42a 4c7c 8d38 fcb64d1b4aea.jpg

Dagens look på kontoret

E357cc3b eae6 4d34 a4a5 a5ca96c89299.jpg

Anna (som lagar vår mat) var ledig idag så jag och barnen åkte till vårt stammishak och åt middag. Eller jag åt en förrätt eftersom jag hade en jobbmiddag hemma efteråt. Det är så roligt att umgås med dessa två. Det är bra övning dessutom tycker jag att gå ut och äta. Öva på bordskick, testa ny mat och beställa.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Väl hemma så levererades min båt! En ljuvligt fin Finnmaster. I helgen blir det premiärtur. Fantastiskt roligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan kom Charlotte och Marisol över på jobbmiddag – Vem älskar inte libanesiskt? Vi hade ett telefonmöte med en av våra amerikanska kunder för byrån. Snart är vi up and running. Det går fort! 

Jag hoppas på att sova vid ett senast för imorgon väntar en lång dag, en större presskonferens och sedan en flight till London för att gå på bal inne på Clarence House. Gissa vem som får byta om på flyget igen. Schemat går precis precis ihop.

 1. KJ skriver:

  Älskar outfiten! Var är kjolen köpt?

 2. Kem skriver:

  Tror snarare barnen behövt laga mat hemma med sin mamma än att gå på krogen igen

 3. Ml skriver:

  Coolt att du köpt en finnmaster. Min bror jobbar som förman i fabriken i Karleby. Av vilken orsak valde du en finsktillverkad båt?

  1. A-c skriver:

   Inte köpt – sponsrad. Inget aktivt val.

 4. E skriver:

  Hur går att köpa en båt ihop med att du ska bo i Frankrike merparten av sommaren och att du enligt dig själv
  ” gör det sista mediala framträdandet i Sverige , efter att ha varit offentlig halva livet tackar jag för mig och sen flyttar jag över Atlanten”

  Jag tycker det känns väldigt konstigt alltihop.

 5. Moa skriver:

  Hon lär ju ha någon som kör henne och hennes barn för hon har ju personal till allt men hon kan ju ha de också

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..