ANNONS

Lägenheter på hjärnan

/

Jag är fullt inne i lägenhetsletandet just nu. Jag har hittat ett hus som jag verkligen älskar på Upper East och nu är det flera objekt ute i samma hus som hyrs ut. Varför jag älskar huset är för att det dels ligger i ett område jag älskar, men sedan är själva fastigheten som en resort i sig. Vacker lobby, fantastisk pool, konferensrum, yogarum, spa, gym och lekrum. NYC är ju en stad som aldrig sover så det kan vara skönt för oss att ha en liten oas. Framför allt när barnen hälsar på också. Jag börjar hyra från ett år men med möjlighet att förlänga. Det är verkligen så spännande, nu börjar ett nytt liv efter sommaren men en vardag på halvtid i NYC.

Bilder på den lägenhet jag har blivit lite mer förtjust i men i samma byggnad. När jag började pendla till NYC i november så var jag osäker på vilket område jag skulle vara i men ganska så snabbt så insåg jag att lugnet, ljuset och Central Park var avgörande. Upper East är betydligt mer barnvänligt också. Kontoret ligger i Midtown så det fungerar bra. Just nu så ser det ut som att jag får flyga tillbaka midsommarhelgen för att signera allt. Passar på med kundmöten.

Nu händer det – Jag är så peppad! Kontorsplatser – check. Boende – Snart check. Det är en speciell känsla när stora mål blir genomförda. Det är lite beroendeframkallande minst sagt, det är väl därför jag aldrig stannar i utveckligen. Alltid röra mig framåt.

69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00