Lägenheter på hjärnan

Jag är fullt inne i lägenhetsletandet just nu. Jag har hittat ett hus som jag verkligen älskar på Upper East och nu är det flera objekt ute i samma hus som hyrs ut. Varför jag älskar huset är för att det dels ligger i ett område jag älskar, men sedan är själva fastigheten som en resort i sig. Vacker lobby, fantastisk pool, konferensrum, yogarum, spa, gym och lekrum. NYC är ju en stad som aldrig sover så det kan vara skönt för oss att ha en liten oas. Framför allt när barnen hälsar på också. Jag börjar hyra från ett år men med möjlighet att förlänga. Det är verkligen så spännande, nu börjar ett nytt liv efter sommaren men en vardag på halvtid i NYC.

Bilder på den lägenhet jag har blivit lite mer förtjust i men i samma byggnad. När jag började pendla till NYC i november så var jag osäker på vilket område jag skulle vara i men ganska så snabbt så insåg jag att lugnet, ljuset och Central Park var avgörande. Upper East är betydligt mer barnvänligt också. Kontoret ligger i Midtown så det fungerar bra. Just nu så ser det ut som att jag får flyga tillbaka midsommarhelgen för att signera allt. Passar på med kundmöten.

Nu händer det – Jag är så peppad! Kontorsplatser – check. Boende – Snart check. Det är en speciell känsla när stora mål blir genomförda. Det är lite beroendeframkallande minst sagt, det är väl därför jag aldrig stannar i utveckligen. Alltid röra mig framåt.

 1. S skriver:

  Hur hanterar du jetlag? Kan inte du skriva ett inlägg om bästa tipsen att hantera jetlag. Du som reser så mycjet fram och tillbaka måste ju ha testat ett och annat mot jetlagen 🙂

 2. Sandy skriver:

  Du är fantastisk Bella, varje uppdatering från ditt liv är mål du kämpat för att nå, inget är halvdant eller onödigt! Allt du gör känns verkligen nödvändigt. Till och med när du pustar ut. Du är för stor för Sverige, som många andra redan sagt. Och du är en inspiration. Ingen är som du! 💕

 3. Wow, vilket boende! Där kommer ni säkerligen att trivas. Det är mycket som händer nu – lycka till!

  Sfoglia är en riktigt bra italiensk restaurang på Upper East Side, på 135 E. 92nd St. Tips!

 4. Marie skriver:

  Ni som skriver ni måste ställa om hjärnan för läsa engelska jag förstår inte hur ni menar (vill absolut inte va nedsättande el ironisk utan jag förstår verkligen inte). Sker inte de på automatik? Jag är svensk men läser många böcker på eng och har slutat ladda ner textremsor på sv när jag streamat filmer för längesen för mig kommer engelskan direkt behöver inte ens tänka. Samma ibland när textremsan på sv tv försvinner tycker bara de är bra då sv översättare har en förmåga översätta fel ibland och missa tolkningar. Men kanske blivit så bra på förstå engelska så inte behöver ställa om utan de kommer automatiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..