Polarpriset, pressfoto, bal och ny båt

Det är alltid en känsla av förvirring när jag landar i Sthlm en måndag morgon och ska gå och jobba. Dels är det en annan tidzon men sedan behöver jag komma ikapp med mycket i kombination med att följa upp med sådant som hänt i USA under veckan – Så det är alltid lite rörigt. Men jag har lärt mig att efter en arbetskväll på måndagen, när barnen har somnat och har har hunnit gå igenom allt – Då blir jag lugnare igen och på tisdagen känns allt som vanligt. Det är en intensiv vecka som vanligt, Polarpriset, gäster vi bjudit in från USA som ska gå med mig, styrelsemöten, telefonmöten sent på kvällarna med USA, en pressfotografering på torsdag och så flyg till London direkt efter för en välgörenhetsbal. På fredagen väntar möten i London för agencyn och sedan flyger jag hem. Dessutom kommer båten hem. Äntligen. Hoppas på en tur i helgen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Till höger ser nu Amanda, nyast i gänget!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är mycket jobb med min Isabella Löwengrip-stiftelse. Jag har velat ta över facklan och göra det Anders Wall har gjort fast på mitt sätt och det ska bli så häftigt. Marisol jobbar väldigt mycket med allt just nu och under min middag i Almedalen på tisdagen så kommer jag presentera vad vi arbetar med. En annan sak är att vi behöver mycket grafisk hjälp, nya loggor samt möjlighet att trycka på papper etc. om det är något bolag som skulle vilka hjälpa oss med lite olika AD-uppdrag så kontakta oss gärna, felicia@lowengripinvest.se

Nu ska jag snart hämta Sally på förskolan. Det går mig alltid mer grundad. Som jag har längtat efter barnen!

 1. Raija skriver:

  Hej!
  Kommer du hjälpa kämpande ensamstående mödrar också? En helt bortglömd grupp!

 2. Sylwia skriver:

  Var kommer dom otroligt snygga glasen ifrån?!

 3. A skriver:

  Spännande, fullspäckad vecka. Härligt med båt, och vara med barnen. Tror jag förstår vad det är för pressfotografering på torsdag, vet vad som äger rum då, kul att du ska vara med! Hoppas du får en toppenvecka!

 4. Mili skriver:

  Kommentarerna här ljuvliga! Så skönt att så många ser igenom, och låter sig roas ändå. Nu gillar jag stilen bland följare.

 5. Blir alldeles trött av att läsa allt du ska hinna med…😊vilken energi! Skulle gärna ha lite av den varan. Heja heja! 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..