Bre ut mina vingar

”Mamma, jag älskar att vara hemma. Det är så mycket luft hemma hos dig. Man vill bara andas jättejättemycket”

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är precis så jag känner att av vara hemma. Jag kan komma hem trött, tankspridd, stressad, uppe i varv … Alla möjliga känslor. Men utsikten och ljuset får mig alltid harmonisk och glad. Jag landar hemma. Trots att vi har bott här sedan i november så har jag inte vant mig. Jag är lika tacksam varje dag över att det är mitt hus. Jag antar att resdagarna gör att jag uppskattar vardagen hemma här såklart mer.

Jag har dock en stor känsla att mitt liv kommer att se helt annorlunda ut i höst. Om livet ändrades mycket från skilsmässan tills nu så kommer samma stora förändring att ske igen. Det känns i varenda cell i kroppen. Det var någon som sa det till mig ”Isabella, du ömsar skinn just nu”. Det är verkligen så. Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige. Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång.

Som vanligt alltså :- )

 

 1. Lisa skriver:

  Jag blev väldigt förvånad över att du ska sluta skriva på svenska! För mig är det inte avkopplande att läsa på engelska då jag aldrig läser engelsk text annars. Förstår att du vill accelerera och avancera, men för mig som läser bloggen på kvällen för att slappna av och inspireras blir det till att hitta en ny blogg att följa. Dock hoppas jag att du lyssnar in all feed back och fortsätter på svenska! Jag gillar tonen och energin i det du skriver

 2. Bea skriver:

  Klart du kan börja blogga på engelska, det är helt upp till dig. Däremot tror jag inte att texterna kommer kännas naturliga och okonstlade, så jag misstänker att jag kommer tycka det är tråkigt att läsa. Men motbevisa mig gärna… Om du tror att du klarar av att mäta dig med bloggare som har engelska som modersmål alltså.

 3. Oj, ja att gå över från svenska till engelska i bloggen blir ett stort steg. Kan tänka mig att du kommer att tappa många trogna följare i Sverige. Men förstår ditt beslut. Du vill ju så mycket mer än att bara synas här i Sverige…

 4. Anna skriver:

  Snälla fortsätt på svenska. De allra flesta svenskar är inte tillräckligt bra på engelska för att det ska bli ett naturligt flöde o språk. Blir ofta stelt och missar all personlighet och charm om man byter till ett språk man inte behärskar som sitt modersmål tyvärr. Jag orkar inte läsa ngns försök till en engelsk blogg så tyvärr här tappar du ännu en läsare.

 5. Verkligen synd om du slutar skriva på svenska… Förstår att du vill satsa internationellt men det känns som att bloggen kommer tappa din grund, trovärdighet och genuinitet för att istället bli plastig och opersonlig. Nej tänk om kring det och satsa hellre på en bra översättare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..