ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bre ut mina vingar

/

”Mamma, jag älskar att vara hemma. Det är så mycket luft hemma hos dig. Man vill bara andas jättejättemycket”

Copyright 2019. All rights reserved.

Det är precis så jag känner att av vara hemma. Jag kan komma hem trött, tankspridd, stressad, uppe i varv … Alla möjliga känslor. Men utsikten och ljuset får mig alltid harmonisk och glad. Jag landar hemma. Trots att vi har bott här sedan i november så har jag inte vant mig. Jag är lika tacksam varje dag över att det är mitt hus. Jag antar att resdagarna gör att jag uppskattar vardagen hemma här såklart mer.Jag har dock en stor känsla att mitt liv kommer att se helt annorlunda ut i höst. Om livet ändrades mycket från skilsmässan tills nu så kommer samma stora förändring att ske igen. Det känns i varenda cell i kroppen. Det var någon som sa det till mig ”Isabella, du ömsar skinn just nu”. Det är verkligen så. Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige. Bloggen försvinner på svenska, endast engelska.

Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång.

Som vanligt alltså :- )

60
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00