ANNONS

SACCNY och Gateway

/

I samarbete med SACCNY

Det är otroligt många av er som har ställt frågor gällande vår etablering i USA och vi har fått hjälp av vår samarbetspartner The Swedish-American Chamber of Commerce i New York (SACCNY), därför tänkte jag berätta lite om organisationen. Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York, eller SACCNY, grundades redan 1906 och är den äldsta och största svenska kammaren utomlands. De anordnar nätverksevent, konferenser, accelerationsprogram och innovativa workshops. Det är så bra att vi kommer ha möjlighet att gå på olika events och närverksträffar nu när startar igång vår agency här i New York!

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har fått hjälp av SACCNY genom deras matchmaking tjänster. Deras Business Services team har hjälpt oss att hitta strategiska partners på den amerikanska marknaden. En service som kommer vara väldigt viktig för vår lansering i USA. Vi har även kunnat lista företag och kunder vi vill träffa så hjälper SACCNY oss med att boka möten. Tack för att ni breddar vårt nätverk i USA. Det känns väldigt proffsigt att kunna bjuda kunder till kontoret, så otroligt fina konferensrum! Alla har dessutom en härlig svensk touch vilket vi gillar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

SACCNY lanserade Gateway i förra året, en innovationsplattform och co-working space i New York. Här kommer vi sitta tillsammans med nordiska entreprenörer som har samma mål som vi har: att skala upp sin business i USA och lyckas på den amerikanska marknaden! Jag har varit på många olika handelskamrar runt om i världen, men SACCNY är något annat. Det är den mest nytänkande och innovativa med mål att hjälpa entreprenörer att lyckas. Extra stort tack till Anna Thorne-Holst för att du har dragit igång Gateway!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här kan ni läsa mer om SACCNY. Om ni vill komma i kontakt med SACCNY hör av er till sofia.larsson@saccny.org så besvarar hon alla era frågor. Tänk att detta blir vår vardag från och med i höst!

I samarbete med SACCNY

22
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00