ANNONS

Ett crazy dygn i NYC

/

Jag kom precis hem från Gateway/Handelskammaren där jag blev intervjuad ikväll och jag blev knockad av allt fint stöd. Folk stod i kö för att prata efteråt och svenska Dagbladet var här. I Sverige är det här såklart min vardag men att det blev såhär i NYC hade jag faktiskt inte räknat med. Jag är så rörd. Jag är stolt av att vara en del av Gateway, handelskammaren har varit otroligt viktiga för vårt lilla fantastiska land i hjälpa svenska bolag att ta sig över till USA och etablera sig här. Och nu är jag näst på tur. Otroligt tacksam.

Men vi börjar i rätt ände för det har hänt en massa kul sedan vi hördes sist:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag använde färg för en gång skull och gick ut med en ny vän som jag träffade i Cannes!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi åt middag på The Polo Bar och herregud vilka spännande människor jag pratade med under kvällen. Ralph Lauren (!), Ivana Trump och James Cordon. Att ha Ralph Lauren på ena sidan och Ivana Trump på andra var rätt surrealistiskt. Jag var minst ett huvud längre en båda två. Kul kväll!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse när jag vaknade hade jag en lättare huvudvärk efter kvällen. Jag är inte så van med alkohol men har börjat tagit ett glas ibland, jag var utan i över åtta månader. Planen var ett år men åtta månader räckte gott och väl. Ska jag vara helt ärlig är det inte så stor skillnad på livet med eller utan. Jag hade lika roligt utan alkohol. Men nu tar jag ett glas för att det är gott. Ett kallt glas chablis är ljuvligt ibland.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vår agency hade möte med detta fantastiska bolag som jag kommer att berätta mer om framöver. Butterfly Network.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lunchstopp med kollegorna på Cipriani på Upper East. Den är min favorit.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntade intervjun hos SACCNY

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är klockan halv elva här och det är dags att sova. Imorgon väntar en intervju med SvD, privat fitting hos Carolina Herrera och sedan möte med en stor vc-firma. Kul mix som alltid.

42
160

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00