ANNONS

Carolina Herrera

/

Full fart fredag! Intervju med SvD på kontoret, privat shopping hos Carolina Herrera under lunchen, så roligt. Och sedan träffade jag Stripes Group för ett möte. Jag ska till filmfestivalen på Ischia i Italien och jag hittade en perfekt klänning. Dock blev det ingen till balen på Clarence House nästa vecka men jag vet att Ida Lanto håller på att sy upp en så det kommer bli toppen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag snart ta lite helg! Jag älskar mina vilohelger i NYC. De ger mig så mycket.

12
140

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00