ANNONS

Solsken i NYC

/

I samarbete med Ellos

Sveriges nationaldag idag. Som ni vet spenderar jag mer än halva året på resande fot, även idag. Denna dag firas i New York med lite möten. Det är strax under 30 grader idag här borta. Minst sagt kommer det bli en väldigt varm dag. Alltid skönt att klä sig svalt, men samtidigt elegant. Som jag har längtat efter sommaren. Äntligen.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår kväll fick det bli en gul ljuvlig klänning från Ellos, matchat med mina Manolo Blahniks. Klänningen har så fint lyster i sig, perfekt i New York-solen!  Oftast håller jag mig till en jordnära färgskala gällande klädesplagg. Ibland bryter jag denna vana. Ett fåtal svarta och färgstarka plagg kan faktiskt passa vid vissa tillfällen.

width=

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I vanlig ordning hittar ni mina Ellos-favoriter här. Trevlig nationaldag på er!

I samarbete med Ellos

18
92

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00