ANNONS

En dag på kontoret

/

Idag hade vår nya agency möte med marknadsavdelningen på hotellet The Mark. Det blev en trevlig lunch och spännande samtal. Efter det väntade en lång workshop med en blivande partner och det var så häftigt att ha det mötet på kontoret. Gateway är en fantastisk plats att sitta på och vi är väldigt glada över att äntligen vara på plats. Det är så häftigt hur alla mål bara bockas av hela tiden. En efter en – Det finns inget stopp. Tempot är vår styrka.

Solglasögon Chimi Eyewear, blus Max Mara, kjol Theory och väska Valextra

Copyright 2019. All rights reserved.

Våra passerkort till kontoret! Varenda gång jag har tagit fram min korthållare när jag har varit i Sverige och sett passerkortet har jag blivit lycklig. Ovan ser ni Louise och Charlotte som flyttar hit på heltid efter sommaren. De kommer att driva agencyn härifrån. Jag är så tacksam över att vi alla vågar köra på.

Nu väntar strax en drink och sedan middag!

24

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00